Πώς θα αποκτήσετε ζουμερά χείλη

Πώς θα αποκτήσετε ζουμερά χείλη

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και ποια γυναίκα δεν  θέλει σαρκώδη χείλη; Άλλες δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, αφού τα έχουν εκ φύσεως και άλλες απευθύνονται σε κάποιο πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Αν δεν ανήκετε σε καμία από τις δύο κατηγορίες, μπορείτε να αποκτήσετε ζουμερά χείλη.

1. Βουρτσίστε τα χείλη σας! Αφού πλύνετε τα δόντια σας, βουρτσίστε με χαλαρές και απαλές κινήσεις τα χείλη σας-αν έχετε οδοντόβουρτσα με μπαταρία ακόμη καλύτερα. Το απαλό με αργές κινήσεις βούρτσισμα, θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σας και θα τα κάνει πιο απαλά. Για την ενίσχυση του αποτελέσματος μπορείτε να βουρτσίσετε τα χείλη σας με μια οδοντόβουρτσα με λίγο μέλι. Αυτό θα τα κάνει πιο απαλά και πιο ομαλά.

2. Αιθέρια έλαια. Τα βασικό αιθέριο έλαιο που ενδείκνυται για σαρκώδη χείλη είναι αυτό της κανέλας αλλά και της μέντας. Τα δύο αυτά φυτικά προϊόντα έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό να αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια των χειλιών με αποτέλεσμα αυτά να πρήζονται  ελαφριά στο περίγραμμα. Εφαρμόστε το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (κανέλα ή μέντα) όπως θα βάζατε το lip balm!

3. Φυσικός τρόπος. Κι όμως υπάρχουν κάποιες ασκήσεις για τα χείλη οι οποίες θα κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται-για σύντομο χρονικό διάστημα- πιο σαρκώδη. Ποιες είναι αυτές;

•  Σφυρίξτε 3-5 φορές όσο πιο δυνατά μπορείτε και επαναλάβετε κάθε μέρα. Με τον τρόπο αυτό θα «γυμναστούν» οι μύες των χειλιών σας.

• Κρατήστε  τα χείλη σας κλειστά και χαμογελάστε με κλειστά χείλη όσο μπορείτε. Κρατήστε το χαμόγελο για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια τεντώστε τα χείλη σας προς τα μπροστά σαν να θέλετε να φιλήσετε κάποιον. Κρατήστε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, το χαμόγελο με κλειστά χείλη και πάλι. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 20 φορές. Έτσι τα χείλη σας θα φαίνονται πιο θελκτικά αλλά και θα έχουν πάρει ένα ωραίο κόκκινο χρώμα.

4. Κραγιόν. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο αισθησιακά και να δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα και πιο σαρκώδη. Δώστε βάση στην υφή του κραγιόν-μην προτιμήσετε matte αλλά ένα lipgloss και μην ξεχάσετε φυσικά το περίγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή