Pippa Middleton: Γιατί θέλει να γίνει ανταποκρίτρια του NBC;

Pippa Middleton: Γιατί θέλει να γίνει ανταποκρίτρια του NBC;

3' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τότε που εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της στο γάμο της αδερφής της, η Pippa Middleton προσπαθεί να διαφοροποιηθεί από τους ‘τιτλούχους’ συγγενείς της και να βρει τη δική της ταυτότητα. Η κουνιάδα του πρίγκιπα William θέλει να ζήσει τη ζωή της σαν μια κανονική γυναίκα αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να επιλέξει μια καριέρα χωρίς να εκμεταλλευτεί τις ‘υψηλές’ διασυνδέσεις της. Το αμερικάνικο κανάλι NBC φαίνεται πως κατάφερε να ‘κλείσει’ τη διάσημη βρετανίδα ως ανταποκρίτρια στη δημοφιλή πρωινή ενημερωτική εκπομπή Today, μια κίνηση που συζητήθηκε πολύ.

Η 31χρονη Pippa είχε δώσει μια συνέντευξη στον παρουσιαστή της εκπομπής, Matt Lauer, όπου μίλησε για την δυσκολία της διασημότητας, τα κυνηγητά με τους paparazzi και τα σχόλια που λαμβάνει στα social media. Τότε είχε τονίσει ότι προσπαθεί να βρει το δρόμο της και να ζήσει τη ζωή της με την συμπαρουσιάστρια του Lauer, Savannah Guthrie, να την βρίσκει ‘αξιαγάπητη και πολύ προσγειωμένη’ και το βρετανικό παλάτι να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του για την αποκλειστική συνέντευξη της Pippα για την οποία δεν είχαν ενημερωθεί. Η βασιλική οικογένεια, όπως σχολίασαν πηγές κοντά στο παλάτι, θα προτιμούσε μια πιο διακριτική Pippa που στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τη σκιά της αδερφής της θα ξέρει και ποια είναι η θέση της. Όσο για τη νέα καριέρα της ως τηλεοπτική παρουσιάστρια κανείς-ούτε η ίδια η Pippa- δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τίποτα αλλά όλα δείχνουν ότι το Buckingham δεν το έχει δει θετικά.

Άλλωστε, αν η Pippa Middleton τελικά εμφανιστεί στο Today θα έχει κάνει μια μικρή επανάσταση: ενώ τα media την κατηγορούν ότι προσπαθεί να χαράξει μια επαγγελματική πορεία χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις της πλέον θα εργάζεται για τα ίδια τα media που θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτές τις διασυνδέσεις. Παρόλο που η συμφωνία μεταξύ καναλιού και Middleton φαίνεται να καθορίζει αυστηρά ότι η Pippa δεν θα καλύπτει θέματα που αφορούν στη βασιλική οικογένεια –όπως ήταν εξάλλου αναμενόμενο- δεν είναι η πρώτη φορά που το NBC προσλαμβάνει μια διασημότητα με διασυνδέσεις και μεγάλη προβολή ως ανταποκριτή. Στο παρελθόν η βρετανίδα πρόεδρος των NBC News  Deborah Turness είχε ‘στρατολογήσει’ την κόρη του Bill Clinton, Chelsea, την Jenna Bush αλλά και τον μικρό αδερφό της πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer. Μάλιστα το Today show είχε συνεργαστεί και με το μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας, Sarah Ferguson, που μονοπώλησε ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα περιοδικών με την εμπλοκή της σε διάφορα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα.

Η Pippa Middleton θα μπορούσε να κάνει όποια δουλειά θέλει, αλλά όνειρό της είναι να ασχοληθεί με τον ευρύτερο χώρο της δημοσιογραφίας. Η βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι προσπάθησε να την εμποδίσει να γίνει ‘μαϊντανός’ που θα ντροπιάσει την βρετανική μοναρχία ως άλλη Sarah Ferguson, όμως ετοιμάζεται να αναλάβει μια δουλειά που μπορεί να τους φέρει σε άβολη θέση. Μετά την αποτυχημένη συγγραφική της απόπειρα με το βιβλίο ‘Celebrate’ που ο εκδοτικός οίκος Clarence δεν θέλησε να προωθήσει (παρόλο που η Kate και ο William την στήριξαν) αλλά και την στήλη της στην βρετανική The Telegraph που αφορούσε σε θέματα υγείας και lifestyle που χαρακτηρίστηκε ως ‘ντροπιαστικά κακή’, η Pippa έκανε μια επιτυχημένη συνεργασία με το περιοδικό Vanity Fair που ταίριαζε πιο πολύ στο προφίλ της βρετανικής οικογένειας. Η πρόσφατη συμφωνία της με το NBC θα ξεκινήσει σύμφωνα με δημοσιεύματα με μια ‘δοκιμαστική’ περίοδο ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα αν και πότε θα γίνει η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ανταποκρίτρια. Τα ίδια πάντως δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Pippa πρόκειται να αμειφθεί πλουσιοπάροχα με μισθό που θα αγγίζει μάλλον και τα 600.000 δολάρια που έπαιρνε και η προκάτοχος της Chelsea Clinton.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή