Κομψά looks για plus size σιλουέτες

Κομψά looks για plus size σιλουέτες

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές γκρινιάζουμε για τη juicy σιλουέτα μας και δεν δεχόμαστε πως οι καμπύλες μας είναι πολύ θηλυκές και δεν χρειάζεται συνεχώς να τις καλύπτουμε. Είναι οι ίδιες φορές που σας πιάνει απελπισία και φοράτε ό,τι πιο σκούρο και ό,τι πιο φαρδύ έχετε στη ντουλάπα σας για να καμουφλάρετε τα σημεία του σώματός σας που σας ενοχλούν και κάθε παραπανίσιο κιλό στα πόδια, στην περιφέρεια, στην κοιλιά ή στα μπράτσα.

Αυτό όμως ούτε λύση είναι, ούτε η σωστή αντιμετώπιση. Αν αρχίσετε να βλέπετε το σώμα σας διαφορετικά και προσπαθήσετε να ντύνεστε με στιλ, ίσως νιώσετε λίγο καλύτερα. Φυσικά και μπορείτε να δημιουργήσετε σύνολα καλόγουστα και περιποιημένα και γιατί όχι να βάλετε και λίγο χρώμα.

Μπορεί να μην το είχατε προσέξει, αλλά πολλές εταιρείες έχουν τη δική τους plus size σειρά και τα κομμάτια κάθε συλλογής είναι μοντέρνα και εξίσου καλοραμμένα με τα μικρότερα νούμερα. Δεν έχετε, λοιπόν, παρά να το δοκιμάσετε και να κάνετε την αρχή με ένα λουλουδάτο φόρεμα που θα τονίζει την πιο λεπτή μέση σας, ένα μοντέρνο τζιν με σκισίματα, μία ολόσωμη φόρμα ή με ένα πουλόβερ ζιβάγκο.

5 σύνολα για plus size σιλουέτες που σίγουρα έχουν στιλ:

1. Φόρεμα με λουλουδάτες λεπτομέρειες

Διαλέξτε ένα φόρεμα σε κλος γραμμή που θα τονίζει τη λεπτή σας μέση και συνδυάστε το με ένα μονόχρωμο πανωφόρι και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

2. Τζιν με σκισίματα

Δημιουργήστε ένα μοντέρνο look με σκισμένο τζιν, μία μονόχρωμη πουκαμίσα, μία ζακέτα σε ίσια και όχι φαρδιά γραμμή και ένα ζευγάρι άνετα sneakers.

3. Μάλλινο πουλόβερ-φόρεμα

Δοκιμάστε να φορέσετε ένα πουλόβερ-φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια που θα κολακεύουν τα δυνατά σας σημεία. Αντί για καλσόν συνδυάστε το με ένα δερμάτινο κολάν και ένα ζευγάρι biker boots. Σε αυτή την περίπτωση τονίζετε τα πιο λεπτά σας πόδια και καλύπτετε μερικά κιλά στην κοιλίτσα.

4. Πουλόβερ ζιβάγκο

Αν έχετε μερικά παραπάνω κιλά στην περιφέρεια, διαλέξτε ένα μονόχρωμο παντελόνι ή ένα καρό με πολύ διακριτικό μοτίβο. Για να τραβήξετε τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος φορέστε χρώμα.

5. Ολόσωμη φόρμα

Ένα ρούχο πολύ θηλυκό που τονίζει σωστά τις καμπύλες. Συνδυάστε το με μία μονόχρωμη κάπα και ένα ζευγάρι ankle boots.

Προσπαθήστε να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς και φυσικά να αποφύγετε τις υπερβολές με πολύ στενά και άβολα κομμάτια. Επιπλέον, επενδύστε σε statement αξεσουάρ που θα δώσουν στιλ στα look σας.

Δείτε τα 5 look εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή