H Sarah Jessica Parker μοιράζεται με την Carrie μόνο την αγάπη της για τα παπούτσια

H Sarah Jessica Parker μοιράζεται με την Carrie μόνο την αγάπη της για τα παπούτσια

3' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sarah Jessica Parker ξεκίνησε την καριέρα της με ρόλους σε ταινίες όπως το ‘Footloose’, το ‘Ed Wood’ και το ‘Mars Attack!’, κάνοντας τα πρώτα της βήματα με καταξιωμένους σκηνοθέτες και ηθοποιούς. Όμως ήταν η στιγμή που έλαβε το σενάριο για το ‘Sex and the City’ που καθόρισε την επιτυχημένη πορεία που είχε η καριέρα της. Ο ρόλος της Carrie Bradshaw ταίριαξε στην ηθοποιό απόλυτα, την έκανε πολύ δημοφιλή στις γυναίκες και την ανέδειξε όχι μόνο ως ταλαντούχα ηθοποιό αλλά και ως το απόλυτο fashion icon. Η Sarah δέκα χρόνια μετά το φινάλε της επιτυχημένης σειράς, μίλησε στην αραβική έκδοση του Harper’s Bazaar για τον χαρακτήρα που υποδύθηκε αλλά και τις επαγγελματικές προοπτικές που είχε ως η πιο ‘fabulous’ γυναίκα που περπάτησε στη Νέα Υόρκη.

Η εικόνα της Carrie να περπατάει στους δρόμους του Manhattan φορώντας Manolo Blahnik και τα πιο στιλάτα ρούχα και αξεσουάρ έδωσε στις γυναίκες παγκοσμίως την έμπνευση να ασχοληθούν περισσότερο με τη μόδα αλλά και στην ίδια την Parker το έναυσμα για να ασχοληθεί επαγγελματικά με την αγαπημένη μανία της Carrie, τα παπούτσια. Όπως, άλλωστε, αποκαλύπτει και η ίδια στην πρόσφατη συνέντευξή της ήταν από τα λίγα πράγματα που είχαν κοινό με την Bradshaw: «Δεν είμαι ειδικός στις γυναίκες, στο σεξ, στα ραντεβού και τον έρωτα, απλά υποδύθηκα μια ειδικό». Η 49χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε στο Dubai με τη νέα της κολεξιόν παπουτσιών που πλέον διατίθενται και στη διεθνή αγορά, εκτός από την Αμερική, αποδεικνύοντας ότι μοιράζεται με το alter ego της την ίδια φινέτσα και στιλ.

Είναι πολύ δύσκολο για τη Sarah Jessica να γνωρίζει ανθρώπους που περιμένουν να είναι ακριβώς όπως η Carrie, γιατί όπως λέει δεν έχουν πολλά κοινά. Η δημοσιογράφος που έγραφε για τον έρωτα, την αγάπη της για τη Νέα Υόρκη, τη μουσική και τις φίλες της απέχει πολύ από το προφίλ της ηθοποιού που δεν φέρεται στις φίλες της όπως η τηλεοπτική περσόνα της: «Δεν ανακρίνω με τέτοιο τρόπο, δεν μιλάω έτσι στους φίλους μου. Έχω φιλίες πολύ δεμένες και είμαι καλή ακροάτρια. Αλλά δεν είμαι η ειδικός που ξέρει τα πάντα για τις γυναίκες», λέει η Sarah που είναι παντρεμένη με τον 52χρονο ηθοποιό Matthew Broderick με τον οποίο έχει τρία παιδιά. Η ηθοποιός προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής, δεδομένου ότι λείπει αρκετό καιρό μακριά από την οικογένειά της για τα γυρίσματα των ταινιών όπου πρωταγωνιστεί. Όπως είπε για την νέα της ταινία ‘All Roads Lead To Rome’ για την οποία έμεινε 6 μήνες στην Ιταλία: «Είναι πολύ μεγάλο διάστημα για να μείνεις μακριά από τα παιδιά, πάντα αγχώνομαι και είναι πάντα η μεγάλη διαμάχη. Κάποιος πολύ έξυπνος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που αισθάνομαι ενοχές είναι επειδή απολαμβάνω τη δουλειά μου. Ίσως αυτό να είναι αλήθεια. Ξέρω ότι θα είναι καλά αλλά παρ’ όλα αυτά ανησυχώ και μου λείπουν».

Στη νέα της ταινία, η ηθοποιός υποδύεται τη Maggie που ταξιδεύει μαζί με τον σύντροφό της στην Ιταλία για να βρει την ‘επαναστατημένη’ κόρη της. Ένας ρόλος με τον οποίο η Parker δεν ταυτίζεται αφού η δική της οικογενειακή είναι αρκετά σταθερή και ήρεμη. Όπως λέει: «Είμαι πολύ περήφανη για τον άντρα μου. Μου αρέσει να τον βλέπω να δουλεύει. Είμαι πολύ συνδεδεμένη με την οικογένειά μου και αισθάνομαι τυχερή που έχουμε δημιουργήσει αυτή τη ζωή μαζί. Όταν σκέφτομαι τα παιδιά μου και τον άντρα μου σκέφτομαι και όλους αυτούς που μας πλαισιώνουν, τους φίλους μας που είμαστε πολύ προνομιούχοι που τους έχουμε στη ζωή μας». Η Sarah Jessica Parker είχε την τύχη να βρεθεί με πολύτιμους συνεργάτες και στην επαγγελματική της ζωή, αφού για τη δημιουργία της κολεξιόν παπουτσιών της είχε την βοήθεια του George Malkemus, τον διευθυντή του brand Manolo Blahnik, με τον οποίο είχαν την ίδια έμπνευση για την κολεξιόν: «Ήθελα να γυρίσω πίσω στο χρόνο στα απλά παπούτσια που είναι δύσκολο να τα σχεδιάσεις καλά. Αυτή ήταν η έμπνευσή μας». Η κολεξιόν περιλαμβάνει 25 κομμάτια αλλά και ένα συγκεκριμένο ζευγάρι που φέρει το όνομα της Carrie, τα οποία πλέον είναι διαθέσιμα και για πρώτη φορά εκτός Αμερικής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή