Οι πιο stylish γόβες για τις γιορτές

Οι πιο stylish γόβες για τις γιορτές

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο κι αν βαριέστε να σηκωθείτε από το κρεβάτι Σάββατο πρωί, όλα αλλάζουν μόλις σας πάρει η κολλητή σας τηλέφωνο με την καλύτερη πρόταση της μέρας. Ώρα για ψώνια λέει, γιατί ήρθε η στιγμή να αγοράσει γόβες για τις γιορτές. Αυτόματα πετάτε το πάπλωμα από πάνω σας, φοράτε το skinny παντελόνι σας -γιατί μπορεί να βρείτε κι εσείς ένα ζευγάρι γόβες που θα σας κάνει κλικ- παίρνετε τη τσάντα σας και σε λίγη ώρα βρίσκεστε μαζί με τη φίλη σας μέσα στο πρώτο εμπορικό και δοκιμάζετε εναλλάξ τα πιο γιορτινά ζευγάρια παπούτσια.

Στην αρχή ρίχνετε κλεφτές ματιές στις πιο σοβαρές μαύρες γόβες. Ταιριάζουν με όλα τα φορέματα, είναι πολύ κομψές και μπορείτε να τις φορέσετε ακόμη και με τα πιο casual σύνολα. Μετά αρχίζετε να δοκιμάζετε μερικά πιο glam ζευγάρια με glitter και στρας. Μια φορά τον χρόνο μία υπερβολή επιτρέπεται, σκέφτεστε και πηγαίνετε στο ταμείο με ένα λαμπερό ζευγάρι γόβες σε metallic απόχρωση. Ξαφνικά, βλέπετε δίπλα σας και την φίλη σας που έχει πάρει αγκαλιά ό,τι βρήκε σε animal print και χρώμα και τώρα σας κοιτάζει με ένα πλατύ χαμόγελο.

Αφού, λοιπόν, πήγαμε, ψάξαμε, δοκιμάσαμε και αγοράσαμε, σας δίνουμε κι εσάς ιδέες για τα δικά σας γιορτινά σύνολα.

Οι πιο stylish γόβες για τις γιορτές-1

Lucy Choi London 235Ευρώ

 

Οι πιο stylish γόβες για τις γιορτές-2

Badgley Mischka 269Ευρώ

 

Οι πιο stylish γόβες για τις γιορτές-3

Axel 60,90Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή