Γούνινα ρούχα και αξεσουάρ: Πώς θα τα συνδυάσετε σωστά

Γούνινα ρούχα και αξεσουάρ: Πώς θα τα συνδυάσετε σωστά

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα γούνινα κομμάτια είναι φέτος απολύτως in fashion για αυτό είτε αγοράσετε καινούρια ή βρείτε vintage κομμάτια στη ντουλάπα σας, καλό είναι να τα συνδυάσετε σωστά στις φετινές σας εμφανίσεις. Για να αξιοποιήσετε αυτά τα τόσο στιλάτα και πάντα συνθετικά, vintage κομμάτια, αλλά και όσα καινούρια αγοράστε αυτή τη σεζόν, δοκιμάστε να τα εντάξετε στα καθημερινά σας σύνολα. Δεν θέλει κόπο, αλλά φαντασία!

1. Φορέστε το γούνινο παλτό με ένα μάλλινο φόρεμα, ένα ζευγάρι φλατ μποτάκια και προσθέστε ένα statement κολιέ για να δείχνει πιο μοντέρνο το look σας.

2. Οι γούνινοι σκούφοι ή τα καπέλα συνδυάζονται πολύ σωστά με ένα κολάν, πουλόβερ και sneakers και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το πιο ξεχωριστό αθλητικό σύνολο.

3. Ένα ζευγάρι γούνινα γάντια είναι ιδανικό για το κρύο και φυσικά, έχει στιλ. Ταιριάζουν με πολλά, όπως και με το ασπρόμαυρο σύνολό σας με μακριά ζακέτα, δερμάτινο κολάν και πουκάμισο.

4. Τα γούνινα μπολερό και οι ετόλ συνδυάζονται με όλα σας τα φορέματα και ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα πιο formal look.

5. Ένα γούνινο γιλέκο μπορεί να αντικαταστήσει το κλασικό σας πανωφόρι και να συνδυαστεί πολύ σωστά με ολόσωμη φόρμα, καπέλο και ψηλοτάκουνα ankle boots.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή