Φρύδια: Τέλειο σχήμα με 4 κινήσεις

Φρύδια: Τέλειο σχήμα με 4 κινήσεις

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα προσεγμένα φρύδια είναι μία από τις πιο must τάσεις της σεζόν. Αλλά πως θα καταφέρετε να τα βγάλετε σωστά μόνη σας; Με 4 απλές κινήσεις και λίγη υπομονή θα καταφέρετε να πετύχετε τέλειο σχήμα στα φρύδια σας!

1. Διαλέξτε το σωστό τσιμπιδάκι. Το τσιμπιδάκι είναι το κύριο εργαλείο σας και πρέπει να διαλέξετε προσεχτικά το κατάλληλο. Προτιμήστε ένα τσιμπιδάκι με λοξές τσιμπίδες ώστε να μην πονάτε τόσο πολύ.

2. Μην χρησιμοποιείτε μεγεθυντικό φακό. Συνήθως με τον μεγεθυντικό φακό κάνετε πιο εύκολα το λάθος γιατί βλέπετε το φρύδι σας από άλλη οπτική. Μην τον χρησιμοποιείτε γιατί έτσι βγάζετε τα φρύδια σας παραπάνω από όσο πρέπει. Ένας καθρέπτης σε κανονικό μέγεθος είναι ό,τι πρέπει.

3.Ορίστε μέχρι που θέλετε να βγάλετε τα φρύδια σας. Πάρτε ένα μολύβι φρυδιών ή ματιών και τραβήξτε μία οριζόντια και μία κάθετη γραμμή για να ορίσετε το πάχος και το μήκος των φρυδιών σου, έτσι ώστε να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε.

4.Πότε θα βγάλετε τα φρύδια σας; Αν πονάτε πολύ όταν βγάζετε τα φρύδια σας τότε κάντε το λίγες μέρες πριν σας έρθει περίοδος όταν το δέρμα δεν είναι σκληρό. Καλό θα ήταν να βάλετε στα φρύδια σας λίγη οδοντόκρεμα ώστε να μην νιώθετε τον πόνο αλλά και να ξεχνιέστε από τη μυρωδιά!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή