7 stylish κομμάτια για κάθε μέρα της εβδομάδας

7 stylish κομμάτια για κάθε μέρα της εβδομάδας

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μέρες περνούν η μία μετά την άλλη και το πρόβλημά σας είναι πως σας φαίνονται όλες ίδιες. Έχετε σκεφτεί πως μπορεί να φταίνε τα κομμάτια που επιλέγετε να φορέσετε στο γραφείο αλλά και στις βόλτες σας -εκτός από τα υπόλοιπα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν; Κι όμως, προσθέτοντας ένα μόνο statement κομμάτι στην εμφάνισή σας μπορείτε να μεταμορφώσετε ακόμα και το πιο ουδέτερο και βαρετό σύνολο χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Το γνωστό “δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο” ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Αν για παράδειγμα σας αρέσει να δημιουργείτε total black looks δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις συνήθειές σας, αλλά να προσθέσετε ένα μεγάλο εντυπωσιακό κολιέ στην εμφάνισή σας. Αν πάλι δεν συμπαθείτε καθόλου τα κοσμήματα, φορέστε ένα καπέλο ή κρατήστε μία statement τσάντα.

Ανακαλύψτε τα 7 αξεσουάρ -ένα για κάθε μέρα- που θα κάνουν τη διαφορά στα καθημερινά σας σύνολα και η εβδομάδα σας δεν θα είναι πια βαρετή, στιλιστικά τουλάχιστον!

1. Καπέλο ή σκούφος: Τολμήστε το και δεν θα χάσετε! Ειδικά, τα μεγάλα πλατύγυρα καπέλα είναι πάντα in fashion.

2. Statement κολιέ: Διαλέξτε ένα μεγάλο κολιέ με πέτρες ή πρωτότυπα υλικά και μεταμορφώστε κάθε σας εμφάνιση.

3. Τσάντα: Αφήστε τη μαύρη handbag σας στο σπίτι και δοκιμάστε να κρατήσετε μία με ιδιαίτερο σχέδιο ή prints.

4. Ζώνη: Κι όμως, το look σας μπορεί να αλλάξει απ’ τη μια στιγμή στην άλλη με μία ζώνη.

5. Φουλάρι ή κασκόλ: Οι μεγάλοι μάλλινοι λαιμοί είναι ιδανικοί για τον χειμώνα. Φορέστε χρωματιστούς ή ασπρόμαυρους, διαφορετικά διαλέξτε ένα printed φουλάρι.

6. Αξεσουάρ για τα μαλλιά: Τραβήξτε το βλέμμα στα μαλλιά. Αν προτιμάτε ένα ουδέτερο σύνολο, ρίξτε το βάρος σε ένα εντυπωσιακό χτένισμα που θα ολοκληρωθεί με μία πρωτότυπη στέκα ή μία χρωματιστή κορδέλα.

7. Printed πανωφόρι: Ένα πανωφόρι κάνει πάντα τη διαφορά και σας αλλάζει πολύ εύκολα και τη διάθεση. Δοκιμάστε πρωτότυπα prints ή κλασικά γεωμετρικά μοτίβα.

Δείτε τα looks εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή