Το ιδανικό μακιγιάζ για τις γυναίκες που φοράνε γυαλιά

Το ιδανικό μακιγιάζ για τις γυναίκες που φοράνε γυαλιά

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν πιστεύετε πως τέλειο μακιγιάζ και γυαλιά μυωπίας δεν πάνε μαζί, τότε ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Γιατί να κουράζουμε τα μάτια μας συνέχεια με φακούς επαφής και να  μην φοράμε τα γυαλιά μυωπίας μας στις βραδινές μας εξόδους; 4 tips είναι αρκετά για να σας κάνουν να ανοίξετε την θήκη των γυαλιών σας και να τα φορέσετε! Άλλωστε η ομορφιά σας δεν χάνεται ποτέ με ένα αξεσουάρ!

1.       Ποια γυαλιά να προτιμήσετε: Προτιμήστε μεγάλα με τετράγωνο σχήμα γυαλιά, καθώς έτσι θα φανεί ξεκάθαρα όχι μόνο το μακιγιάζ που θα κάνετε  αλλά και το σχήμα των ματιών σας. Άλλωστε τα συγκεκριμένα γυαλιά είναι πολύ της μόδας!

2.       Τονίστε τα χείλη σας. Το κόκκινο κραγιόν πάντα τραβάει όλα τα βλέμματα, ακόμα και  αν φοράτε τα γυαλιά του John Lennon!  Ειδικά αν έχετε σαρκώδη χείλη ο συνδυασμός κόκκινου κραγιόν και γυαλιά μυωπίας είναι πολύ σέξι.

3.       Μην βάλετε ίδια απόχρωση σκιάς με το σκελετό των γυαλιών σας. Ο λόγος; Αν έχετε μαύρο σκελετό και κάνετε smokey-eye look, τότε όχι μόνο δεν θα ξεχωρίζει το μακιγιάζ αλλά θα είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα καθώς πιο πολύ θα φαίνεται η σκιά παρά τα μάτια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή