Ένας μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας

Ένας μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant, το εστιατόριο των βορείων προαστίων με τους 9,500 μικρούς ξύλινους κύβους που διακοσμούν την οροφή του, είναι ο μοναδικός προορισμός για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα. Το εστιατόριο που έχει κατά καιρούς συγκριθεί με διάσημα ξένα εστιατόρια όπως το Hakkasan και το Νobu εγκαινίασε μία νέα πρόταση για lunching στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις μία hip μεσημεριανή εμπειρία με το νέο premium fixed UMAMI Lunch Menu που αποτελείται από εμπνευσμένους γευστικούς συνδυασμούς και αποτελεί μία νέα, price friendly επιλογή!

Συγκεκριμένα: Καθημερινά*, από τις 13.00 έως τις 18.00 μυηθείτε στην κουλτούρα της ιαπωνικής γαστρονομίας επιλέγοντας ανάμεσα στις τρεις προτάσεις του UMAMI Lunch Menu με γεύσεις από τη ζεστή κουζίνα του εστιατορίου στα 35,00€/ άτομο, με προτάσεις από την κρύα κουζίνα του εστιατορίου στα 45,00€/ άτομο ή αφεθείτε στις επιλογές που έχει κάνει για εσάς ο chef του Rakkan Bar Lounge Restaurant με ένα signature UMAMI Lunch Menu για 2 άτομα, το οποίο προσφέρεται στα 80,00€ / 2 άτομα. Σε κάθε UMAMI Lunch Menu προσφέρεται ένα ποτήρι λευκό κρασί Pinot Grigio / άτομο. *Το μενού ισχύει για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και το Σαββατοκύριακο. 

Το Rakkan Bar Lounge Restaurant είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου φαγητό δοκιμάζοντας τις γευστικές δημιουργίες της ομάδας των κορυφαίων chef της κουζίνας αλλά και για να διασκεδάσεις το βράδυ πίνοντας εντυπωσιακά cocktails και ποτά. Τι μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα:

1. Η ηρεμία. Γενικά είναι δύσκολο στις μέρες μας να επισκεφτείς σε ένα μαγαζί και να νιώσεις πως ξεφεύγεις από όλους και όλα. Το Rakkan σου προσφέρει αυτή την ηρεμία και γαλήνη που τόσο αναζητάμε κατά καιρούς.

2.Ανακαλύπτεις νέες γεύσεις-δες φώτο- από την Ιαπωνική κουζίνα χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

3.Μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με τη παρέα σου καθώς μετά τη δύση του ήλιου, η διασκέδαση έχει ξεχωριστή θέση στο Rakkan Bar Lounge Restaurant! Με διάθεση για party, το αγαπημένο meeting point των Βορείων Προαστίων σας περιμένει με special guest Dj nights και εντυπωσιακά cocktails σε πραγματικά δημιουργικούς συνδυασμούς όπως τα Rakkan Cocktails (tikki tai mai, tiki zombie, japanese mojito με sake), premium επιλογές σε ποτά, ενώ από τον κατάλογο δεν λείπει η ποικιλία στις ετικέτες κρασιών και στα αποστάγματα

4. Είναι κάτι παραπάνω από εστιατόριο. Tο Rakkan Bar Lounge Restaurant αναλαμβάνει τη φιλοξενία και διοργάνωση κάθε είδους επαγγελματικής και κοινωνικής εκδήλωσης, πριβέ events καθώς και υπηρεσίες catering, με την υπογραφή της απαράμιλλης ποιότητας & του φινετσάτου, premium χαρακτήρα που το έχουν κάνει να ξεχωρίσει ως τον μοναδικό προορισμό για τους λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή