7 fashion tips για να έχετε πάντα άψογο στιλ!

7 fashion tips για να έχετε πάντα άψογο στιλ!

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να αποφεύγετε όταν ντύνεσαι, ανεξάρτητα από το στιλ που προτιμάτε. Εμείς συγκεντρώσαμε αυτά που γίνονται συνήθως χωρίς να το καταλαβαίνετε, για να κάνουμε τη ζωή σας πιο εύκολη!

1. Μη διατυμπανίζετε τις μάρκες που φοράτε.

Προφανώς δεν ενδιαφέρει κανέναν και επιπλέον, μπορεί να δώσετε το λάθος μήνυμα πως σας ενδιαφέρει η μάρκα και μόνο. Δοκιμάστε, λοιπόν, να κερδίζετε πόντους με τις εμφανίσεις σας όχι γιατί περιέχουν γνωστά labels, αλλά γιατί έχουν το δικό σας μοναδικό στιλ.

2. Μην αντιγράφετε το στιλ κάποιου άλλου.

Ακόμα κι αν είναι το πρότυπό σας και αγαπάτε τις εμφανίσεις του, είναι προτιμότερο να παίρνετε μερικές ιδέες παρά να αντιγράφετε όλο το look. Βάλτε τη δική σας υπογραφή σε κάθε look σας. Θα έχει σίγουρα, μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

3. Μη φοράτε παπούτσια που σας ενοχλούν στο περπάτημα.

Είναι πολύ απλό. Ό,τι δεν μας ταιριάζει σε νούμερο και στιλ απλώς δεν το φοράμε.

4. Δοκιμάστε να μη συνδυάζετε πολλά διαφορετικά στιλ σε ένα μόνο look.

Οι αλλαγές στο στιλ σας και τα νέα trends είναι καλοδεχούμενα, όπως και τα mix and match σύνολα. Προσπαθήστε μόνο να μην τα κάνετε υπερβολικά, εκτός κι αν μπορείτε να τα υποστηρίξετε απόλυτα.

5. Μην παραφορτώνετε τα σύνολά σας με πολλά αξεσουάρ.

Ένα statement κόσμημα κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από δέκα διαφορετικά μαζί. Γι’ αυτό δεν είναι ανάγκη να δοκιμάζετε κάθε φορά το look “φόρεσα ό,τι βρήκα μπροστά μου”.

6. Μη φοράτε ρούχα που είναι πολύ μεγαλύτερα ή πολύ μικρότερα.

Όλες αγαπάμε τα oversized πουλόβερ, τα σακάκια και τα t-shirts. Άλλα όλα αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τα ρούχα μιας φίλης που είναι 2 νούμερα μεγαλύτερα από το δικό σας αλλά συνεχίζουμε να τα φοράμε συχνά-πυκνά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή