7 μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

7 μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ίσως η εφαρμογή της μάσκαρα να φαίνεται  κάτι απλό, ωστόσο δεν είναι! Υπάρχουν πολλά μικρά μυστικά τα οποία είναι ικανά να αλλάξουν ολοκληρωτικά το αποτέλεσμα εάν τα ακολουθήσετε. 7 βήματα είναι αρκετά για να αποκτήσετε τέλειες βλεφαρίδες στο λεπτό!

1. Αρχικά μη φορτώνετε  το βουρτσάκι με πάρα πολύ προϊόν. Δεν θα μπορέσετε να επιτύχετε διαχωρισμό, θα μπερδέψετε τις βλεφαρίδες και δε θα δείχνει ωραίο το αποτέλεσμα. Οι περισσότερες μάσκαρα έχουν δοσομετρητή, δηλαδή όταν τη βγάζετε από το μπουκαλάκι έχεις όση ποσότητα χρειάζεσαι. Αν όμως παρατηρήσετε ότι περισσεύει αρκετό προϊόν, μπορείτε να απομακρύνετε την περιττή ποσότητα με ένα χαρτομάντιλο.

2. Μη βάζετε και βγάζετε συχνά το βουρτσάκι από το μπουκαλάκι του. Παγιδεύεται αέρας μέσα και η μάσκαρα αλλοιώνεται με αποτέλεσμα να χαλάει ευκολότερα.

3. Μη βιάζεστε!

4. Μη χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες ενώ έχετε ήδη απλώσει την μάσκαρα. Υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν-ειδικά έχετε περάσει την μάσκαρα σε πολλές στρώσεις.

5. Δώστε ένταση στις ρίζες των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες, αυτό θα τις κάνει να φαίνονται πραγματικά πιο πυκνές.

6. Αν κάποια μάσκαρα μυρίζει άσχημα/έχει ξεραθεί/αλλοιώθηκε η αρχική σύστασή της τότε πετάξτε τη. Το βουρτσάκι μπορείτε να το κρατήσετε για να το βάλετε σε κάποια άλλη πιο οικονομική μάσκαρα (αφού προηγουμένως το έχετε καθαρίσει και απολυμάνει), καθώς είναι γνωστό πως αν κάτι κάνει δουλειά τότε αυτό είναι περισσότερο το βουρτσάκι και λιγότερο το περιεχόμενο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή