Μαύρη φούστα: Οι ιδανικές για κάθε σιλουέτα

Μαύρη φούστα: Οι ιδανικές για κάθε σιλουέτα

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το κατάλληλο σύνολο για το γραφείο ή τις απογευματινές και βραδινές σας εξόδους, τότε η μαύρη φούστα θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Crop top με metallic διακοσμητικές λεπτομέρειες, ankle boots με τακούνι τόσο-όσο -να περπατάτε άνετα αλλά να είστε και θηλυκή- μικρό clutch, κραγιόν στα χείλη, λίγη μάσκαρα και είστε έτοιμη!

Οι μαύρες φούστες –υφασμάτινες, δερμάτινες, δαντελένιες, suede– είναι ίσως, ένα από τα top must have κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως και το μικρό μαύρο φόρεμα. Σε πολλά σχέδια και μήκη είναι το ρούχο που μπορείτε να φορέσετε πρωί και βράδυ πετυχαίνοντας τις πιο μοντέρνες αλλά και κλασικές εμφανίσεις, ενώ θα βρείτε την ιδανική και για τη σιλουέτα σας. Οι κλος καμουφλάρουν μερικά παραπανίσια κιλά στην περιφέρεια, οι bodycon αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη θηλυκότητά σας και μία pencil τονίζει τη λεπτή σας μέση. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα σας συνδυάζεται με πολλά tops και πουκάμισα και το αποτέλεσμα είναι απολύτως πετυχημένο. Φορέστε τη με λευκό πουκάμισο, τζιν top, δαντελένια μπλούζα και δημιουργήστε το κατάλληλο look για το στιλ σας.

Δείτε τις πιο stylish μαύρες φούστες για κάθε στιλ και σιλουέτα και σας δίνουμε ιδέες.

Μαύρη φούστα: Οι ιδανικές για κάθε σιλουέτα-1

Superdry 65Ευρώ

 

Μαύρη φούστα: Οι ιδανικές για κάθε σιλουέτα-2

Altuzarra For Target 42Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή