Αφέλειες: Πώς θα τις ‘φρεσκάρετε’ εύκολα στο σπίτι

Αφέλειες: Πώς θα τις ‘φρεσκάρετε’ εύκολα στο σπίτι

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι αφέλειες είναι ένα must χτένισμα για το χειμώνα και πολλές celebrities ήδη έχουν αρχίσει να το υιοθετούν. Ωστόσο, αν θέλετε να έχεις αφέλειες για πολύ καιρό πρέπει να τις κόβετε συνέχεια αφού τα μπροστινά μαλλιά μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα. Μπορείτε όμως να επισκέπτεστε τον κομμωτή σου κάθε μήνα μόνο και μόνο για τις αφέλειες; Μερικά απλά βήματα θα σας βοηθήσουν να κόψετε ις μόνη σου αφέλειες με απόλυτη επιτυχία .

1.Στεγνώστε τα μαλλιά σας προτού τα κόψετε . Όσον αφορά στις αφέλειες, τα μαλλιά πρέπει να είναι στεγνά αφού αν μία τούφα δεν έχει κοπεί σωστά θα φαίνεται. Με στεγνά μαλλιά είναι πιο εύκολο να τα κόψετε σε ένα μήκος χωρίς να κάνετε λάθος.

2.Χρησιμοποιήστε το σωστό ψαλίδι. Το ψαλιδάκι για τα νύχια σας ή οποιοδήποτε άλλο ψαλίδι έχετε στο σπίτι δεν κάνει. Αγοράστε ένα καλό και μη φοβάστε, αν το κάνετε μια φορά με επιτυχία, τα χρήματα που δώσατε για την αγορά θα αποσβεστούν σε χρόνο μηδέν αφού θα μπορείτε να επαναλαμβάνετε το ‘φρεσκάρισμα’ τις αφέλειες συνέχεια.

3.Ξεκινήστε να κόβετε από μέσα προς τα έξω. Αν θέλετε φυσικό σχήμα στις αφέλειές σας, προτιμήστε να ξεκινήσετε από το κέντρο και μετά σιγά-σιγά κόψτε προς τα δεξιά. Στη συνέχεια κάντε το ίδιο προς την αριστερή μεριά. Αν ξεκινήσετε  από τις άκρες, υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθος και να κόψετε πολύ πιο κοντές αφέλειες από το μήκος που υπολογίζατε.

4.Κάντε μικρές ψαλιδιές στην αρχή. «Κάθε αρχή και δύσκολη» λένε και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της αφέλειας. Μην ξεχάσετε  πως δεν ψαλιδίζετε ούτε κάποια ψεύτικη κούκλα ούτε κάποια περούκα αλλά τα μαλλιά σας. Μη βιάζεστε και ξεκινήστε με μικρές σταθερές ψαλιδιές οι οποίες θα καθορίσουν το τελικό σχήμα της αφέλειας που επιθυμείτε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή