4 ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας

4 ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν μερικά κιλάκια στην περιφέρεια είναι ικανά να σας χαλάσουν τη διάθεση, τότε μάλλον πρέπει να πάρετε παράδειγμα από τη Jennifer Lopez, τη Shakira και τη Kim Kardashian, που όχι μόνο δεν ενοχλούνται από αυτά, αλλά φροντίζουν κάθε φορά να τονίζουν τις καμπύλες τους με κάθε τρόπο. Το μυστικό πάντα, είναι να επιλέγετε τα σωστά ρούχα που κολακεύουν τις καμπύλες σας. Και το δεύτερο πιο βασικό είναι να τονίσετε τα σωστά σημεία της σιλουέτας σας. Αν δηλαδή, δεν θέλετε να τονίσετε την περιφέρειά σας και να δείχνετε sexy και θηλυκή, μπορείτε να φορέσετε το κομμάτι που θα τονίσει τη λεπτή σας μέση και θα τραβήξει σ’ εκείνο το σημείο τα βλέμματα.

Τα 4 κομμάτια που κολακεύουν τις καμπύλες σας:

1. Crop top

Τα κοντά μπλουζάκια ή πουλόβερ που αποκαλύπτουν το σημείο της κοιλιάς, θα τονίσουν με τον καλύτερο τρόπο τη λεπτή σας μέση. Συνδυάστε τα με ψηλόμεσες φούστες ή παντελόνια.

2. Pencil φούστα

Η πιο θηλυκή φούστα της γκαρνταρόμπας σας είναι το αγαπημένο κομμάτι κάθε κοριτσιού με περιφέρεια. Σας δίνει στιλ, αναδεικνύει τη sexy πλευρά σας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

3. Ψηλόμεσο παντελόνι

Τα ψηλόμεσα παντελόνια δείχνουν λεπτότερη τη μέση σας και τονίζουν το δυνατό σας σημείο. Προτιμήστε τα υφασμάτινα ή ένα denim.

4. Wrap φόρεμα

Τα φορέματα που δημιούργησε η Diane von Furstenberg ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και κάθε σωματότυπο. Η περιφέρειά σας “καμουφλάρεται” και κερδίζετε σίγουρα τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή