Κομψές δερμάτινες φούστες για σέξι εμφανίσεις

Κομψές δερμάτινες φούστες για σέξι εμφανίσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν ανοίξετε μία γυναικεία ντουλάπα και αναζητήσετε το πιο θηλυκό κομμάτι της, τότε το βλέμμα σας θα πέσει αυτόματα στις δερμάτινες φούστες. Τα ρούχα από δέρμα ή υλικό με εφέ δέρματος αναδεικνύουν εύκολα τη sexy πλευρά σας και πρωταγωνιστούν στα πιο μοντέρνα σύνολά σας. Η δερμάτινη φούστα σας, λοιπόν, ανάλογα με το στιλ της και τη γραμμή της μπορεί να γίνει εύκολα το κομμάτι για τα formal αλλά και τα καθημερινά σας outfits. Διαλέξτε την κατάλληλη για να είσαι κομψή και θηλυκή από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα σας

Μία δοκιμή θα σας πείσει και ίσως σας βοηθήσει ν’ αλλάξετε γνώμη, αν μέχρι τώρα πιστεύατε πως μία δερμάτινη φούστα ταιριάζει μόνο σε glam βραδινές εμφανίσεις. Φορέστε μία pencil σε μαύρο ή μπορντό χρώμα το πρωί στο γραφείο και συνδυάστε τη με λευκό ή printed πουκάμισο, ενώ για ένα casual σύνολο προτιμήστε μία mini δερμάτινη φούστα που θα συνδυάσετε με φούτερ και τα αγαπημένα σας sneakers. Για ένα βραδινό look φορέστε τη φούστα σας με ένα λαμπερό top και προσθέστε εξίσου glam αξεσουάρ.

Ιδέες για stylish εμφανίσεις με δερμάτινες -ή από υλικό με εφέ δέρματος- φούστες:

Κομψές δερμάτινες φούστες για σέξι εμφανίσεις-1

Anna Veneti 330 Ευρώ

 

Κομψές δερμάτινες φούστες για σέξι εμφανίσεις-2

IRO 260 Ευρώ (net-a-porter.com)

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή