Stylish εμφανίσεις με 6 διαχρονικά κομμάτια

Stylish εμφανίσεις με 6 διαχρονικά κομμάτια

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα trends έρχονται και φεύγουν, η μόδα συνεχώς αλλάζει, αλλά υπάρχουν κάποια κομμάτια στη ντουλάπα μας που έχουν καταφέρει να κατακτήσουν μία μόνιμη θέση. Είναι εκείνα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που όταν πρωτοεμφανίστηκαν μας φάνηκαν ιδιαίτερα, αλλά σπεύσαμε να τα υιοθετήσουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Τα boyfriend jeans, για παράδειγμα, ήρθαν να δώσουν λύση σε όσες δεν συμπαθούσαν ιδιαίτερα τα skinny τζιν ή τις midi φούστες που έκαναν τη διαφορά όταν φορούσαμε συνέχεια mini ή maxi.

6 κομμάτια που κάποτε ήταν trend και στη συνέχεια βρήκαν μία περίοπτη θέση στη ντουλάπα μας:

1. Ankle boots

Την ώρα που ανακάλυψατε τα ankle boots, τα μάτια σας έλαμψαν γιατί η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν συμπαθούσατε τις ψηλές μπότες. Έτσι, αρχίσατε να τα φοράτε καθημερινά με παντελόνια, φούστες αλλά και φορέματα.

2. Military jacket

Ιδανικά για τις καθημερινές σας εμφανίσεις και τα street looks σας. Συνδυάστε τα με τζιν, skater φούστες, αλλά και μάλλινα πουλόβερ-φορέματα.

3. Boyfriend jeans

Ταιριάζουν σε rock, casual αλλά και πιο βραδινές εμφανίσεις. Συνδυάζονται με τα πάντα και κάθε φορά σας βοηθούν να πετύχετε το πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.

4. Midi φούστες

Οι midi φούστες εμφανίστηκαν για να σας δώσουν μία ακόμα επιλογή. Αν έχετε βαρεθεί τις mini και τις maxi, δοκιμάστε τις midi. Διαλέξτε pencil ή κλος και δημιουργηστε τα πιο κομψά σύνολα.

5. Φαρδιά σακάκια

Θα μπορούσαμε να τα έχουμε δανειστεί από τις ντουλάπες των αγοριών μας. Αλλά οι εταιρείες φρόντισαν να τα βρείτε και στις κρεμάστρες με τα γυναικεία κομμάτια. Αντικαθιστούν με τον καλύτερο τρόπο τα κλασικά σας πανωφόρια.

6. Crop tops

Τα μπλουζάκια που αποκαλύπτουν τη λεπτή σας μέση και τους κοιλιακούς σας έγιναν το απόλυτο καλοκαιρινό trend που αγαπήθηκε και τον χειμώνα. Τα πιο μοντέρνα tops ήρθαν για να μείνουν.

Δείτε τα looks εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή