5 λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφύγετε πριν τις γιορτές

5 λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφύγετε πριν τις γιορτές

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά δεν απέχουν πολύ και οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε το τέλειο look και μακιγιάζ για τις γιορτές! Δείτε τα 5 λάθη που πρέπει να αποφύγετε για να προετοιμαστείτε κατάλληλα για μια άψογη εμφάνιση.

1.     Μην κάνετε απολέπιση πάνω από μια φορά την εβδομάδα! Η επιδερμίδα σας είναι περισσότερο εκτεθειμένη τώρα με το κρύο για αυτό μπορεί να βγάλετε ευκολότερα σπυράκια. Μην ξεχνάτε πως τα σπυράκια –με πύον-  είναι μία μορφή άμυνας του οργανισμού, στην προσπάθειά του να εξουδετερώσει κάποιον εχθρό που εισβάλλει στο εσωτερικό του. Για το λόγο αυτό, μην χρησιμοποιείτε συνέχεια scrub, αφού έτσι η επιδερμίδα σας θα είναι πιο ευαίσθητη!

2.     Μην χρησιμοποιείτε καθημερινά βαριά προϊόντα! Όσο πλησιάζουν οι μέρες τόσο περισσότερο θα βάφεστε! Για αυτό,  προσπαθήστε αυτές τις μέρες να ξεκουράσετε την επιδερμίδα σας ώστε να την προετοιμάσετε για τις μέρες που έρχονται!

3.     Μην παραμελείτε τα χείλη σας. Προμηθευτείτε με ένα καλό lip balm και κάντε ένα χαλαρό scrub με κανέλα και βαζελίνη, ώστε να είναι συνέχεια ενυδατωμένα και ζουμερά!

4.     Μην βάψετε μόνη σας τα μαλλιά σας-ειδικά αν δεν το έχεις ξανακάνει. Επειδή ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουρη για το αποτέλεσμα, προτιμήστε να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας, ώστε να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή