Ankle boots: Stylish εμφανίσεις με τα must μποτάκια της σεζόν

Ankle boots: Stylish εμφανίσεις με τα must μποτάκια της σεζόν

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ankle boots ταιριάζουν με όλα και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ είτε επιλέξετε μποτάκια με χρώμα, με prints, με τακούνι, φλατ, με διακοσμητικές λεπτομέρειες ή με τρουκς. Αν μέχρι τώρα ορκιζόσασταν στις αγαπημένες σας μπότες, μάλλον ήρθε η στιγμή να αλλάξετε γνώμη και να δώσετε μία ευκαιρία και στα μοντέρνα ankle boots.

Δημιουργήστε 4 διαφορετικά σύνολα για να φορέσετε τα ankle boots όλες τις ώρες της μέρας και να πετύχετε κάθε φορά τα πιο stylish σύνολα.

1. Πρωινό look

Φορέστε τα μποτάκια σας με ψηλόμεση midi φούστα, printed πουκάμισο και μία τσάντα ώμου. Με τον πιο εύκολο τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο office look.

2. Μεσημεριανό look

Θέλετε να είστε άνετη και στιλάτη στο μεσημεριανό γεύμα με τις φίλες σας; Φορέστε το αγαπημένο σας skinny τζιν με λευκό top και poncho, προσθέστε ένα statement κολιέ και ένα ζευγάρι φλατ μποτάκια.

3. Απογευματινό look

Για το απόγευμα δημιουργήστε ένα μοντέρνο σοφιστικέ look με midi φούστα, crop top, ένα κομψό παλτό και έναν χρωματιστό φάκελο.

4. Βραδινό look

Το βράδυ φορέστε μία ολόσωμη φόρμα, ένα γούνινο γιλέκο, προτιμήστε ψηλοτάκουνα ankle boots και λαμπέρα κοσμήματα που θα αναδείξουν τη glam και θηλυκή σας πλευρά.

Δείτε τα looks εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή