Διάκριση για το PharmaPLUS.gr στα E-Volution Awards

Διάκριση για το PharmaPLUS.gr στα E-Volution Awards

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παιανία, 10 Δεκεμβρίου 2014 – Το πρώτο του βραβείο απέσπασε το e-Shop του δικτύου φαρμακείων PharmaPLUS στους πρώτους δύο μόλις μήνες λειτουργίας του. Τοwww.pharmaplus.gr διακρίθηκε με το Χάλκινο Βραβείο χρηστικότητας (usability) στην κατηγορία αισθητικής και σχεδίασης στα φετινά E-Volution Awards.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε σε ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, στις 4 Δεκεμβρίου 2014, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές της ελληνικής αγοράς στο ηλεκτρονικό εμπόριο κι επιχειρείν. Με την υποστήριξη του Ομίλου Lavipharm, το e-shop του δικτύου φαρμακείων PharmaPLUS ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του το Σεπτέμβριο του 2014 και αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ηλεκτρονικού εμπορίου σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

To PharmaPLUS.gr διαγωνίστηκε στην κατηγορία της χρηστικότητας (usability) και διακρίθηκε ως ένα ολοκληρωμένο, καλαίσθητο και εύχρηστο e-Shop, που διαθέτει τεχνολογίες αιχμής, όπως:

• έξυπνη αναζήτηση κι άμεσα ανταποκρινόμενα φίλτρα,

• ομοιομορφία στην παρουσίαση των πληροφοριών των προϊόντων και των εικόνων τους για να μην κουράζεται ο μέσος επισκέπτης,

• προηγμένο καλάθι αγορών που δίνει τη δυνατότητα αγορών με ή χωρίς εγγραφή μέλους,

• πλούσιο περιεχόμενο μέσω του blog στο οποίο αρθρογραφούν καταξιωμένοι ιατροί, φαρμακοποιοί και δημοσιογράφοι,

• ταχύτητα, ευχρηστία, μοντέρνος σχεδιασμός,

• σύνδεση με το μηχανογραφικό σύστημα της κάρτας πόντων +pluscard της PharmaPLUS,

• συμβατότητα με ERP συστήματα κι εμφάνιση σε όλες τις συσκευές επικοινωνίας, όπως: pc, laptop, mobile-android, windows, iOS, tablet,

• διασύνδεση με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Η βράβευση αυτή αποτελεί μια σημαντική διάκριση και επιστέγασμα των προσπαθειών της ομάδας της Pharma PLUS που εργάστηκε εντατικά για πολλούς μήνες προχωρώντας στην  υλοποίηση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου Ε-Shop υγείας και ομορφιάς.

Μάθετε περισσότερα στο www.pharmaplus.gr, κάντε Like στη σελίδα στο Facebook https://www.facebook.com/PharmaPLUS.gr και επωφεληθείτε από τις μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή