Scarlett Johansson: Η ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της

Scarlett Johansson: Η ζωή της μετά τη γέννηση της κόρης της

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Scarlett Johansson είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και όμορφες ηθοποιούς της γενιά της και πλέον είναι και μια πολύ ευτυχισμένη μητέρα. Στις 4 Σεπτεμβρίου γέννησε την κόρη της Rose Dorothy κι από τότε η ζωή της άλλαξε δραστικά. Η διάσημη star που σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόσφατα παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της και γάλλο δημοσιογράφο Romain Dauriac μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του ABC για την μητρότητα, τον θηλασμό αλλά και την κουραστική πλέον καθημερινότητά της.

Η 30χρονη ηθοποιός τους τελευταίους 4 μήνες κρατούσε χαμηλό προφίλ σχετικά με τη νέα της εμπειρία ως μαμά αλλά αποφάσισε να μιλήσει στη δημοφιλή δημοσιογράφο Barbara Walters για όλα όσα βίωσε μετά τη γέννηση της κόρης της. Όπως είπε η Scarlett: «Είναι εκπληκτικά. Είναι πολύ μαγικό αλλά και ανυπόφορο», εξηγώντας πόσο κουραστικό είναι να είσαι νέα μαμά που θηλάζει. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι λατρεύει τον θηλασμό ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά είναι «ο καλύτερος τρόπος να ξαναβρώ τη φόρμα μου». Η Johansson πλέον περνάει ευτυχισμένες στιγμές με την μικρή Rose, η οποία όπως περιγράφει «μυρίζει πολύ γλυκά. Δεν μπορώ να το περιγράψω αλλά πραγματικά σου φέρνει ευφορία». Παρ’όλα αυτά η Scarlett δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες της μητρότητας: «Είναι εξουθενωτικό αλλά με τον πιο όμορφο τρόπο. Ποτέ δεν περίμενα να σημαίνει τόσα πολλά για μένα ο ύπνος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ακόμα δεν έχω εμπειρία. Τώρα απλά προσπαθώ να τα καταφέρω αλλά πρέπει πρώτα να μάθεις τις τεχνικές», λέει η star που περιγράφει την αγάπη που νιώθει για την κόρη της ως ‘απίστευτη’.

Η ηθοποιός που έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης της στην ειδική εκπομπή με τίτλο ‘Οι 10 πιο ενδιαφέροντες άνθρωποι του 2014’ με παρουσιάστρια την Barbara Walters, είχε πρόσφατα δώσει μια συνέντευξη και στο Style.com όπου εξήγησε ότι δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθούσε: «Απλά προσπαθώ να βρω τον χρόνο να πάω στο γυμναστήριο» είπε και αποκάλυψε ότι «ακολουθώ ακριβώς την ίδια ρουτίνα με τον γυμναστή μου για αντοχή, ισορροπία και ενδυνάμωση. Μου αρέσει να γυμνάζομαι μέχρι να ιδρώσω. Έχω δοκιμάσει Pilates και yoga και μου αρέσει να ανακατεύω διάφορα πράγματα αλλά πάντα επιστρέφω στο παραδοσιακό πρόγραμμα γυμναστικής με ασκήσεις για όλο το σώμα». Όσο για τις μέρες που απλά δεν έχει όρεξη να γυμναστεί λέει πως «όπως όλοι έτσι κι εγώ κάποιες μέρες δεν θέλω να πάω στο γυμναστήριο. Αλλά αυτές είναι οι μέρες που πρέπει να πας γιατί έτσι μπαίνεις σε πρόγραμμα. Όταν πηγαίνω κάθε μέρα στο γυμναστήριο είναι πιο εύκολο να συνεχίσω να πηγαίνω. Αν αρχίσω να το αμελώ τότε είναι δύσκολο να αποφασίσω να ξαναπάω».

Η Scarlett Johansson σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα παντρεύτηκε τον Romain Dauriac την 1η Οκτώβρη σε μια ιδιωτική τελετή μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης σε μια μυστική τοποθεσία και όπως ανέφερε η εφημερίδα New York Post «κράτησαν τον γάμο μυστικό γιατί και οι δύο ήθελαν απόλυτη μυστικότητα». Η ηθοποιός είχε γνωρίσει τον γάλλο δημοσιογράφο τον Νοέμβριο του 2012, ενάμιση χρόνο μετά το διαζύγιό της με τον ηθοποιό Ryan Reynolds, και όπως είχε δηλώσει για τον Romain «είναι ο καλύτερός μου φίλος». Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η Scarlett μετά το ‘Lucy’ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο ‘Avengers: Age of Ultron’ αλλά και την κωμωδία των αδερφών Coen ‘Hail, Ceasar!’.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή