5 μυστικά για να εντυπωσιάζετε πάντα

5 μυστικά για να εντυπωσιάζετε πάντα

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ποια γυναίκα δεν θέλει να κάνει «τα κεφάλια να γυρνάνε» όταν περπατούν στο δρόμο ή δεν ονειρεύεται να θαμπώνει τους πάντες είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος να τα κάνετε όλα αυτά πραγματικότητα, χωρίς να ντυθείτε ή να φερθείτε προκλητικά:  Απλά και μόνο με τη σπιρτάδα, την ευγένεια και την πηγαία γοητεία σας και φυσικά 5 tricks που θα την βοηθήσουν να λάμψει!

Μη φοβάστε να είσαι μην είστε τέλεια: Αποδεχθείτε τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύναμα σημεία σας. Συμφιλιωθείτε με τις μικρές σας ατέλειες και δουλέψτε στο να τις καλυτερεύσετε όσο μπορείτε. Κανένας μας δεν είναι τέλειος, απλά οι περισσότεροι ξέρουν πώς να κάνουν τα ελαττώματά τους προτερήματα και να λάμπουν μέσα από αυτά.

Μην ασχολείστε με τη γνώμη των άλλων: Ναι, είναι δύσκολο, όμως είναι βασικό. Όσο περισσότερο αναλώνεστε στο πώς θα ερμηνεύσουν οι άλλοι τις πράξεις σας ή αν τους βρίσκουν σύμφωνους, καταλήγετε να βάζετε τρικλοποδιές στον ίδιο σας τον εαυτό, προσποιούμενη κάτι που δεν είστε απλά και μόνο νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσεις την αποδοχή και την αναγνώριση. Συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι δε γίνεται να ικανοποιείτε τα γούστα όλων και πως -στην τελική- δεν μπορείτε να συμφωνείτε με όλους.

Μην προσπαθείτε να σαγηνεύσετε «επιτηδευμένα»: Αν θέλετε απεγνωσμένα να κερδίσετε την συμπάθεια ή να γοητεύσετε κάποιον και το βάλετε σκοπό, αυτομάτως γίνεται ξένο και αφύσικό και ναι, κάνει «μπαμ»! Αν δεν θέλετε να οδηγηθείτε σε κραυγαλέες, αφύσικες συμπεριφορές που θα ξενίσουν στον οποιονδήποτε έχετε απέναντί σας, από την συνάδελφο που θέλετε να «κερδίσεις», μέχρι έναν ενδιαφέρον άντρα στο μπαρ, φροντίστε να έχετε μέτρο και να είστε αληθινή.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή