Οι πιο όμορφες ζακέτες της σεζόν

Οι πιο όμορφες ζακέτες της σεζόν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ζακέτες μπορούν να παίξουν πολλούς διαφορετικούς ρόλους και επιπλέον μας δίνουν τη δυνατότητα να πετύχουμε τα πιο στιλάτα layered looks. Από την ζακέτα που έχουμε χρόνια στη ντουλάπα μας και αυτή που ανακαλύψαμε στη ντουλάπα της μαμάς μέχρι τη μάλλινη που αγοράσαμε πρόσφατα και την φοράμε αντί για πανωφόρι το φθινόπωρο.

Η ζακέτα μπορεί να συνδυαστεί με λευκό t-shirt, με τζιν πουκάμισο, το αγαπημένο σας υφασμάτινο παντελόνι αλλά και ένα μεγάλο μάλλινο κασκόλ. Αν προτιμάτε τις φούστες μπορείτε να φορέσετε τη φαρδιά σας ζακέτα με skater mini φούστα, floral πουκάμισο και ένα χρωματιστό καλσόν για να δημιουργήσετε ένα πιο girly look. Σε κάθε περίπτωση μία ζακέτα με χρώμα, σχέδιο ή εντελώς ουδέτερη σε μαύρο, nude ή καφέ μπορεί να φορεθεί και στο γραφείο αλλά και στη βόλτα. Φυσικά, η ποικιλία τους είναι μεγάλη και έτσι θα τις βρείτε σίγουρα και στο budget που διαθέτετε.

Οι ζακέτες που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε αυτή την εποχή:

Οι πιο όμορφες ζακέτες της σεζόν-1

Cath Kidston 150 Ευρώ

Οι πιο όμορφες ζακέτες της σεζόν-2

Marks & Spencer 59,95 Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή