5 βήματα για άψογο και γρήγορο πρωινό μακιγιάζ

5 βήματα για άψογο και γρήγορο πρωινό μακιγιάζ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωινό μακιγιάζ είναι ίσως και το πιο δύσκολο αφού όχι μόνο δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας αλλά ούτε και ιδιαίτερη ενέργεια για να πετύχουμε το πιο άψογο αποτέλεσμα. Με 5 απλά tricks θα αποκτήσετε μια πρωινή beauty ρουτίνα για να είστε έτοιμη μέσα σε μόλις 10 λεπτά!

1.       Ενυδατική κρέμα με χρώμα. Δεν είναι ούτε πολύ βαριά ούτε ελαφριά, απλώνεται πολύ εύκολα, μυρίζει ωραία και είναι η κατάλληλη βάση για πούδρα και ρουζ! Αν είστε πάνω από 30, τότε προτιμήστε τις CC cream, ενώ για τις 20+ γυναίκες, η BB cream είναι ιδανική!

2.       Μάτια: Αν δεν θέλετε να παραφορτώσετε το βλέμμα σς το πρωί τότε αυτό που σίγουρα θα χρειαστείτε είναι ένα concealer, μία σκιά σε φυσική απόχρωση και αρκετή στρώση από μάσκαρα.

3.       Τονίστε  τα φρύδια σας και βάλτε ρουζ. Μία σκιά στο χρώμα των φρυδιών σας και λίγο ρουζ στα μάγουλα είναι δύο βήματα που δεν πρέπει να λείπουν από την beauty ρουτίνα σας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή