Μυστικά ομορφιάς για τέλειο βραδινό μακιγιάζ

Μυστικά ομορφιάς για τέλειο βραδινό μακιγιάζ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτές τις μέρες σίγουρα θα πάτε σε αρκετά εορταστικά πάρτι με τον σύντροφό σας η με τους φίλους σας για αυτό καλό είναι να προσέξετε λίγο παραπάνω το μακιγιάζ σας. Για το ιδανικό βραδινό μακιγιάζ δεν χρειάζεται να βαφτείτε πολύ αλλά έξυπνα. Ακολουθούν μερικά tricks που θα σας βοηθήσουν να δείξετε πιο sexy και γοητευτική:

1.       Κόκκινο κραγιόν! Προσοχή, όχι κόκκινο lipgloss, αλλά κόκκινο –κατά προτίμηση matte- κραγιόν. Έτσι θα κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο σαρκώδη και φυσικά πιο sexy! Μην ξεχάσετε να κάνετε το περίγραμμα πριν βάλετε κραγιόν, καθώς έτσι και δεν θα κάνετε λάθη και θα φαίνονται πιο μεγάλα!

2.       Eyeliner! Το eyeliner θα κάνει τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα και πιο γατίσια. Μην ξεχνάτε πως το βλέμμα- cut eye- είναι το αγαπημένο των ανδρών.

3.       Metallic σκιά: Είναι ιδανική για το βραδινό μακιγιάζ και φυσικά πολύ της μόδας. Προτιμήστε μία metallic σκιά στην απόχρωση του μπλε, καφέ και μοβ, καθώς έτσι και θα δώσετε βάθος στο βλέμμα σας.

4.       Μάσκαρα: Ακόμη και αν δεν βάλετε καθόλου eyeliner και metallic σκιά, η μάσκαρα είναι το πιο must προϊόν για τα μάτια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή