Οι τύποι παπουτσιών που δεν ταιριάζουν στις petite γυναίκες

Οι τύποι παπουτσιών που δεν ταιριάζουν στις petite γυναίκες

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγαπημένη σας φράση είναι “τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια”, όχι γιατί δεν είστε όσο ψηλή θα ήθελες, αλλά γιατί είναι αλήθεια. Οι petite γυναίκες όπως και να το κάνουμε είναι πιο σκερτσόζες, πιο γλυκές, αλλά έχουν ένα ελάττωμα: Συνηθίζουν να φοράνε παπούτσια που δεν τις κολακεύουν. Δεν δίνουν ευκαιρία σε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες ή sneakers να αναδείξει το στιλ τους, αλλά αποφασίζουν να αγοράσουν κάθε ψηλό παπούτσι που υπάρχει και μπορεί να τις δυσκολεύει στο περπάτημα ή να μην έχει στιλ.

Στην προσπάθειά τους, λοιπόν, να κερδίσουν μερικά εκατοστά παραπάνω -λες και είναι τόσο σημαντικό πια- φοράνε μερικά ζευγάρια παπούτσια που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη ντουλάπα τους. Εντάξει, ας μην είμαστε αυστηροί: Τα λάθη συγχωρούνται, αλλά γιατί να τα επαναλαμβάνετε αν γνωρίζετε ποια παπούτσια πρέπει να βγάλεις από τη λίστα σας;

1. Παπούτσια με υπερβολικά ψηλά τακούνια και χοντρή φιάπα

Δεν είναι καθόλου κομψά και επιπλέον, αν είναι να φοράτε τακούνια και δεν μπορείτε να τα περπατήσετε σωστά, μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε; Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με ένα chic ζευγάρι δεκάποντες γόβες που είναι πάντα in fashion.

2. Ankle strap πέδιλα και γόβες

Τα παπούτσια με λουράκι που δένει στον αστράγαλο “κόβουν” το πόδι σε σημείο που δεν κολακεύει μία γυναίκα με πιο κοντή γάμπα. Επιλέξτε γόβες χωρίς λουράκι ή πέδιλα που δένουν κάτω από τον αστράγαλο.

3. Ankle boots που φτάνουν πάνω από τον αστράγαλο

Η ήδη petite γάμπα σας δείχνει ακόμα πιο κοντή με αυτά τα παπούτσια. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε φροντίστε να τα φοράτε με παντελόνι, κολάν ή καλσόν στο ίδιο χρώμα με το παπούτσι. Διαφορετικά, η καλύτερη επιλογή είναι τα μποτάκια που φτάνουν λίγο κάτω από τον αστράγαλο.

4. Μπότες που φτάνουν ακριβώς στο γόνατο

Αν έχετε κοντές και λίγο πιο χοντρές γάμπες, αυτή η γραμμή δεν κολακεύει ούτε εκείνες, ούτε τα γόνατά σας!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή