Φτιάξτε ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας

Φτιάξτε ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού σας

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως όταν επιστρέφετε κουρασμένη από τη δουλειά και το μόνο που έχετε στο μυαλό σας είναι να κοιμηθείτε στο υπέρδιπλο κρεβάτι σας, δεν δίνετε ιδιαίτερη σημασία στο πώς θα είναι διαμορφωμένος ο χώρος. Αλλά το υπνοδωμάτιό σας δεν έχει μόνο αυτή τη χρήση, σωστά; Γιατί να μην έχει και μία sexy διακόσμηση που θα σας φτιάχνει τη διάθεση για να ξεχνάτε την κούραση και να απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας; Δοκιμάστε να κάνετε μικρές αλλαγές και όχι απαραίτητα να βάψετε έναν ολόκληρο τοίχο κατακόκκινο. Προσπαθήστε με όμορφα διακοσμητικά, υφάσματα και μερικές ιδιαίτερες λεπτομέρειες να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα και να δώσετε μία εντελώς διαφορετική όψη στην κρεβατοκάμαρα σας.

Προτιμήστε ανοιχτούς χώρους που δεν θα είναι παραφορτωμένοι με χίλια-δυο διακοσμητικά και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα χρώματα που θα επιλέξετε και στα αντικείμενα που θα τοποθετήσετε.

Μερικές μικρές λεπτομέρειες αρκούν όπως και πέντε βασικά αντικείμενα.

1. Ένας καθρέπτης

Οι λεπτομέρειες με μικρούς καθρέπτες ή ένας μεγάλος προσθέτει στον χώρο της κρεβατοκάμαρας τις απαραίτητες glam πινελιές, που αναμφίβολα είναι πολύ sexy.

2. Σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε σατέν ή μετάξι

Το στρώμα σας φαίνεται ακόμη πιο μαλακό με τα κατάλληλα σεντόνια. Επενδύστε, λοιπόν, σε σατέν ή μετάξι σε ουδέτερα κυρίως χρώματα.

3. Συνθετικές γούνινες λεπτομέρειες

Μερικά γούνινα μαξιλάρια μεταμορφώνουν εύκολα τον χώρο και προσθέτουν τις απαραίτητες sexy πινελιές για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα.

4. Κάτι κόκκινο

Ένα κηροπήγιο ή ένα διακριτικό διακοσμητικό στο χρώμα του πάθους πάντα δίνει στιλ στον χώρο σας.

5. Χαμηλός φωτισμός

Απαραίτητος και όταν χαλαρώνετε αλλά ιδανικός και στις προσωπικές σας στιγμές. Προτιμήστε ένα φωτιστικό δαπέδου με dimmer ή δύο απλίκες με χαμηλό φωτισμό που θα τοποθετήσετε αριστερά και δεξιά από το κρεβάτι.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή