Έμαθα το ένοχο μυστικό που σου κρύβουν για την κυτταρίτιδα

Έμαθα το ένοχο μυστικό που σου κρύβουν για την κυτταρίτιδα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι έκανα όταν έμαθα το μοναδικό πράγμα που έπρεπε να ξέρω για την κυτταρίτιδα;

Δεν έκανα τίποτα.

Φοράω τα πιο ζεστά ρούχα, αυτά που κρύβουν τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα και σου δίνουν τον αέρα ‘ποιος νοιάζεται για το μαγιό; Είναι ακόμα Δεκέμβριος’. Και τότε βλέπω τη διαφήμιση ενός χειμερινού spa: «Η κυτταρίτιδα δημιουργείται τους κρύους μήνες». Ποιος είσαι εσύ που θα με ξυπνήσεις από τη χειμερία νάρκη για να μου θυμίσεις ότι σε 6 μήνες τα πόδια μου θα είναι σαν την Φραγκοκλησιάς; Οι λακκούβες του δρόμου μπροστά από τα γραφεία μας μπορεί να μην κλείσουν ποτέ, όμως τα πόδια μου έχουν μια κάποια ελπίδα.

Εννοείται ότι βαριέμαι να πάω για μασάζ κατά της κυτταρίτιδας στο σπα που θέλει να με αγχώσει από τώρα και σαφώς δεν αντέχω να αγοράσω από τώρα τους ορούς και τις κρέμες που βάζω κάθε Μάιο για να δώσω ‘τέλος στην όψη πορτοκαλιού’. Ποιος αγοράζει κρέμες off season χωρίς τις 2-σε-1 προσφορές; Δεν είμαι τρελή, απλά θα τρίβομαι με scrub σώματος μέχρι να σπάσει καμιά φλέβα. Τα skinny jeans τα έχω απορρίψει από την προηγούμενη εβδομάδα, οπότε το αίμα θα κυκλοφορεί φυσιολογικά και δεν θα χειροτερέψει η κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή