Τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας σύνολα

Τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν τα γιορτινά σας σύνολα

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα, μία βόλτα στα μαγαζιά θα σας δώσει σίγουρα ιδέες για τα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ που θα αναδείξουν τα γιορτινά σας look. Άλλωστε, είναι μία καλή ευκαιρία να ανακαλύψετε τις τάσεις της εποχής και όλα τα κομμάτια που θα προσθέσουν τις σωστές glam πινελιές στις εμφανίσεις σας. Αφού επιλέξετε το ένα και μοναδικό φόρεμα για το βράδυ των Χριστουγέννων, ρίξτε μια ματιά στα αξεσουάρ που κυκλοφορούν. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε στιλ στο βραδινό σας outfit και ένα μόνο εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, ένα πρωτότυπο clutch ή ένα statement κόσμημα θα κάνει σίγουρα τη διαφορά.

Τα τρία, λοιπόν, κομμάτια που θα δείτε να προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες αυτή την εποχή και θα δώσουν στιλ σε κάθε εμφάνισή σας είναι τα εξής:

1. Statement σκουλαρίκια

Τα statement κολιέ δίνουν τη θέση τους σε μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια που θα αναδείξουν ακόμη και το πιο ουδέτερο φόρεμα. Προτιμήστε να πιάσετε ψηλά τα μαλλιά σας σε κομψό σινιόν ή έναν ατημέλητο κότσο. Επιλέξτε ένα ζευγάρι σε metallic απόχρωση που θα προσθέσει glam πινελιές στο look σας.

2. Χρωματιστό clutch

Τα clutch τα αγαπάμε γιατί δίνουν στιλ σε κάθε μας look. Είναι μικρά, κομψά και μπορούν να κερδίσουν εύκολα τις εντυπώσεις. Αν επιλέξετε ένα έντονο χρώμα, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο stylish και γιορτινό.

3. Γόβες που δένουν στον αστράγαλο

Τις λατρεύει η Olivia Palermo και όλα τα it-girls της μόδας. Είναι άλλωστε ένα από τα πιο κομψά ζευγάρια παπούτσια που μπορεί να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της. Διαλέξτε σοφιστικέ μαύρες γόβες ή ένα μοντέρνο ζευγάρι με διχρωμία και διακριτικές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Δείτε τα looks εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή