5 stylish συνδυασμοί με 5 φλατ ζευγάρια

5 stylish συνδυασμοί με 5 φλατ ζευγάρια

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε άνεση και στιλ σε κάθε σας βήμα; Τα φλατ παπούτσια είναι αυτό που ζητάτε για κάθε σας εμφάνιση: Πρωί στο γραφείο, απόγευμα στις βόλτες, αλλά και βράδυ στις εξόδους σας. Τα παπούτσια με χαμηλό τακούνι είναι ο σύμμαχός σας στο περπάτημα αλλά και στον ατελείωτο χορό το βράδυ του Σαββάτου. Συνδυάζονται και με casual κομμάτια αλλά και με ένα πιο formal σύνολο. Και το καλύτερο είναι πως δεν έχετε μόνο μία επιλογή αλλά πέντε! Μπαλαρίνες, ανδρόγυνα oxford, slip on sneakers, slippers ή μοκασίνια θα γίνουν τα αγαπημένα σας φλατ παπούτσια και δεν θα τα αποχωρίζεστε από τα καθημερινά σας look -εκτός από τις μέρες που βρέχει!

Ανακαλύψτε 5 σύνολα με φλατ παπούτσια:

1. Μπαλαρίνες

Συνδυάστε τις girly μπαλαρίνες σας με mini ολόσωμη φόρμα, κάπα και μία τσάντα χιαστή. Το σύνολό σας είναι ιδανικό για μία βόλτα στα μαγαζιά με τις φίλες σας αλλά και για το βράδυ.

2. Oxford shoes

Τα ανδρόγυνα παπούτσια που μπήκαν για τα καλά και στις γυναικείες ντουλάπες συνδυάζονται με θηλυκά κομμάτια και δημιουργούν τα πιο στιλάτα σοφιστικέ σύνολα για το γραφείο. Φορέστε τα με μία ψηλόμεση pencil φούστα, ένα printed t-shirt και ένα χρωματιστό σακάκι.

3. Slip on sneakers

Τα αθλητικά χωρίς κορδόνια ήρθαν για να μείνουν και κάνουν ακόμη πιο εύκολη και στιλάτη τη ζωή μας. Συνδυάστε τα με ένα κολάν, ένα oversized πουλόβερ και μία backpack για να πετύχετε το πιο μοντέρνο casual σύνολο.

4. Slippers

Τα σοφιστικέ παπούτσια που μοιάζουν με μπαλαρίνες συνδυάζονται ακόμη και με το αγαπημένο σας boyfriend τζιν παντελόνι. Γυρίστε τα ρεβέρ και πρόσθεσε στο look σας μάλλινη ζακέτα και πουκάμισο. Μία τσάντα ταχυδρόμου θα ολοκληρώσει πετυχημένα το σύνολό σας.

5. Μοκασίνια

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με δερμάτινη φούστα ή φόρεμα, την κλασική σας καμπαρντίνα και μία άνετη handbag. Ιδανικό σύνολο για το γραφείο αλλά και τη βόλτα σας.

Δείτε τα looks εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή