Μετά το ξενύχτι: 7 θαυματουργά smoothie

Μετά το ξενύχτι: 7 θαυματουργά smoothie

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι γιορτές είναι μια ευκαιρία να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε. Το ρεβεγιόν αλλά και τα διάφορα πάρτι των Χριστουγέννων είναι αφορμές για να δούμε τους φίλους και τους συγγενείς αλλά και για να πιούμε λίγο παραπάνω. Το ξενύχτι και το ποτό, βέβαια, μπορεί να μην είναι το ίδιο ευχάριστα την επόμενη μέρα. Ο πονοκέφαλος ή η έλλειψη ενέργειας είναι τα κύρια συμπτώματα ενός hangover. Για να επανέλθετε δοκιμάστε μερικούς θαυματουργούς χυμούς που θα σας δώσουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά:

1. Smoothie με βατόμουρα και αμύγδαλα: Σε ένα μπλέντερ αναμείξτε γάλα, βατόμουρα και αμύγδαλα. Χυμός πλούσιος σε βιταμίνη C! 

2. Πράσινο smoothie: Προτιμήστε λαχανικά ή αβοκάντο για να φτιάξετε ένα smoothie πλούσιο σε βιταμίνη C και βιταμίνη B6.

3. Χυμός με μπανάνα και αμύγδαλα: Ένας χυμός πλούσιος σε κάλιο που θα σας ενυδατώσει, αρκεί να χρησιμοποιήσετε μπανάνες και αμύγδαλα!

4. Λάιμ smoothie: Αναμείξτε σε ένα μπλέντερ λάιμ, τζίντζερ και καρύδα για να επανέλθετε από το hangover άμεσα αλλά και από τη ναυτία.

5. Smoothie με πράσινο τσάι: Πράσινο τσάι, λαχανικά και φρούτα είναι ιδανικά συστατικά για να ξυπνήσετε άμεσα!

6. Αβοκάντο smoothie: Αναμείξτε βατόμουρα, αβοκάντο, καρότο και τζίντζερ. Η βιταμίνη Α θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

7.  Smoothie με νερό καρύδας: Αναμείξτε νερό καρύδας, βασιλικό και γκρέιπφρουτ για ένα smoothie πλούσιο σε βιταμίνη C που θα σας ενυδατώσει και θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή