Γιορτινά παπούτσια: 16 ζευγάρια για στιλάτες εμφανίσεις

Γιορτινά παπούτσια: 16 ζευγάρια για στιλάτες εμφανίσεις

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόρεμα με ψηλοτάκουνα ankle boots ή ολόσωμη φόρμα με γόβες; Όσο πλησιάζει η μέρα των Χριστουγέννων τόσο πιο έντονα σκέφτεστε το look της βραδιάς και έχεις ήδη αρχίσει να το προετοιμάζετε. Φυσικά, εκτός από το βασικό σας κομμάτι, χρειάζεστε και το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια. Αν αυτό συνδυάζει στιλ και προσιτή τιμή, τότε σίγουρα έχετε στα χέρια σας -για την ακρίβεια στα πόδια σας- το ζευγάρι που θα αναδείξει το look σας και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Αρχικά, αποφασίστε τι θα περιλαμβάνει το σύνολό σας. Θα φορέσετε μία ολόσωμη φόρμα για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο look ή θα προτιμήσετε μία ψηλόμεση pencil φούστα για να πετύχετε ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα; Κάθε στιλ ολοκληρώνεται με ένα μοντέρνο ζευγάρι γόβες, μπαλαρίνες, ανδρόγυνα oxford shoes ή ψηλές μπότες.

Οι μπαλαρίνες με διακοσμητικά στοιχεία ή glitter θα τονίσουν την girly πλευρά σας, ενώ αν επιλέξετε ένα πιο rock στιλ μπορείτε να φορέσετε ακόμη και ψηλοτάκουνα μποτάκια με χρυσές ματ λεπτομέρειες. Τα brogues ή τα oxford shoes με κορδόνια είναι ιδανικά για μία εμφάνιση με cropped υφασμάτινο παντελόνι και λευκό ή δαντελένιο πουκάμισο, ενώ ένα ζευγάρι ankle strap γόβες θα προσθέσουν στο look σας μία πιο ρομαντική πινελιά.

16 ζευγάρια παπούτσια στις καλύτερες τιμές που θα δώσουν στιλ στις εμφανίσεις σας:

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή