Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις των ζευγαριών είναι αρκετά περίπλοκες και αρκετές φορές γίνονται λάθη ή παρεξηγήσεις που προκαλούν εντάσεις. Κάποιες είναι αναπόφευκτες, άλλες φυσιολογικές, ενώ μερικές μπορούμε να τις αποφεύγουμε, παραλείποντας κάποια σημαντικά λάθη που άθελά μας μπορεί να κάνουμε.

Τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν γυναίκες και άνδρες όταν βρίσκονται σε μία σχέση οφείλουμε να τα γνωρίζουμε για να τα αποφύγουμε στο μέλλον.

Κριτική στον σύντροφό σας.

Το σίγουρο είναι πως διαφορετικά ακούγεται ένα σχόλιο που θα γίνει με καλή διάθεση από μία έντονη κριτική σε αυστηρό τόνο. Έχει διαφορά γι’ αυτό θα πρέπει και να ξέρετε πώς θα μιλήσετε σε κάθε περίπτωση.

Αποφυγή αντιπαράθεσης.

Όταν αποφεύγετε να αντιμετωπίστε διάφορα θέματα της σχέσης σας, η αλήθεια είναι πως δεν τη βοηθάτε ιδιαίτερα. Μπορεί μία σοβαρή συζήτηση να σας φαίνεται δύσκολη, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να την κάνετε.

Βλέπετε τη σχέση ανταγωνιστικά.

Συνήθως συμβαίνει όταν είστε κι οι δύο αρκετά εγωιστές. Το αποτέλεσμα είναι να μετράτε πότε φταίει ο ένας και πότε ο άλλος. Αφήστε στην άκρη το “ποιος έχει δίκιο” και ασχοληθείτε με τη σχέση σας.

Παραβλέπετε την απόσταση που δημιουργείται.

Τη στιγμή που νιώθετε πως κάποια πράγματα αλλάζουν και δεν είναι όπως στις αρχές της σχέσης, μάλλον πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα και να ασχοληθείτε με το πώς θα επαναφέρετε τα αρχικά δεδομένα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή