Διαλέξτε το κραγιόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας

Διαλέξτε το κραγιόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γενικά δεν υπάρχει απαγορευτικό σε αποχρώσεις κραγιόν. Μπορείτε να φορέσετε τα πάντα! Ωστόσο αν θέλετε να σας ταιριάζει απόλυτα το κραγιόν που θα αγοράσετε, δείτε πως θα επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα: Για εσάς που έχετε πολύ λευκή επιδερμίδα προτιμήστε είτε μία κοραλί απόχρωση είτε ένα mat red orange κραγιόν. Αν έχετε άσπρη επιδερμίδα και καταγάλανα μάτια προτιμήστε το κοραλοκόκκινο lipstick που θα τονίσει περισσότερο τα μάτια σας!

Αν έχετε κανονική επιδερμίδα: Αν έχετε κανονική επιδερμίδα είστε αρκετά τυχερή αφού όλα σας ταιριάζουν εξίσου, απλώς οι αποχρώσεις που είναι κατάλληλες για εσάς είναι το true red, το ροζ αλλά και το πιο σκούρο κόκκινο. Αν έχετε καστανά σκούρα μαλλιά όπως η Μόνικα Μπελούτσι τότε ένα πιο κόκκινο σκούρο κραγιόν είναι ιδανικό.

Αν έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα: Για εσάς που έχετε σοκολατένια επιδερμίδα το κόκκινο-μοβ κραγιόν είναι το κατάλληλο καθώς και το cool red δηλαδή το απαλό κόκκινο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή