Party shoes για το ρεβεγιόν!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσες θυσίες κάνουμε οι γυναίκες για να νιώθουμε στιλάτες και περιποιημένες; Ίσως μερικές, όπως στη περίπτωση με τα ψηλοτάκουνα στο ρεβεγιόν και τα γιορτινά πάρτι, να μη χρειάζονται αφού μπορείτε να φορέσετε πολλά άλλα παπούτσια.

Αν, λοιπόν, έχετε βαρεθεί να κάθεστε σε μια γωνιά γιατί ακόμη και η πιο μικρή απόσταση -από το σαλόνι μέχρι την κουζίνα- σας φαίνεται κατόρθωμα και επιπλέον, θέλετε να αποδείξετε πως είστε δυνατή στις χορευτικές φιγούρες, τότε ξεχάστε τα ψηλοτάκουνα και διαλέξτε μπαλαρίνες, oxford shoes, slippers ή φλατ μποτάκια για το formal look σου. Κι όμως μπορείτε να τα φορέσετε και βράδυ, αρκεί να επιλέξετε το κατάλληλο ζευγάρι για να συνδυάσετε το cropped υφασμάτινο παντελόνι σας, την ολόσωμη φόρμα σας ή το glam φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Διαλέξτε, λοιπόν, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες με στρας για να συνδυάσετε το mini φόρεμά σας, ένα ζευγάρι oxford shoes ή brogues για τη mini ολόσωμη φόρμα σας ή το ανδρόγυνο παντελόνι σας, ενώ για το δερμάτινο σορτς και το πουκάμισο με τις διαφάνειες προτιμήστε ένα ζευγάρι slippers με διακοσμητικές λεπτομέρειες. Φυσικά, αν θέλετε να πετύχετε μία rock chic εμφάνιση μπορείτε να φορέσετε ακόμη και τα φλατ μποτάκια σας.

 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή