3 stylish τρόποι για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

3 stylish τρόποι για να φορέσετε το δερμάτινο παντελόνι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δερμάτινα παντελόνια που έκαναν θραύση τη δεκαετία του ’80, έχουν επανέλθει δυναμικά και αν μέχρι τώρα δεν ήσασταν σίγουρη αν θα αγοράσετε ένα για τις εμφανίσεις σας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσετε.

Αν δεν ξέρατε πώς να το συνδυάσετε ή πιστεύατε ότι δεν θα ταιριάζει με το στιλ σας,  σκεφτείτε ότι ένα δερμάτινο παντελόνι είναι πλέον must κομμάτι για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το πιο βασικό είναι να επιλέξετε εκείνο που κολακεύει τη σιλουέτα σας, γιατί ένα δερμάτινο παντελόνι πρέπει να εφαρμόζει καλά για να μη δείχνει άσχημο πάνω σας.

 Διαλέξτε κομμάτια που σας ταιριάζουν και δημιουργήστε την πιο στιλάτη και καλόγουστη εμφάνιση με 3 διαφορετικά outfits που θα κερδίσουν εύκολα τις εντυπώσεις.

1. Μαύρο skinny δερμάτινο με t-shirt και κιμονό

Ο πιο εύκολος και μοντέρνος συνδυασμός. Επιλέξτε ένα t-shirt και ένα ζευγάρι μπορντό suede γόβες για να προσθέσετε στο σύνολό σας μερικά mix and match στοιχεία.

2. Δερμάτινο printed κολάν με πουκάμισο

Αν επιλέξετε μοτίβα για το παντελόνι ή το κολάν σας, προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπία με ένα μονόχρωμο top. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ankle boots και ένα τσαντάκι ώμου σε metallic απόχρωση.

3. Boyfriend δερμάτινο παντελόνι με ριγέ μπλούζα

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή