L’ abbuffata: Ιταλικό σπιτικό φαγοπότι στον Πειραιά

L’ abbuffata: Ιταλικό σπιτικό φαγοπότι στον Πειραιά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ristorante italiano L’abbuffata -που σημαίνει ‘το φαγοπότι’ στα ιταλικά- μεταφέρθηκε έπειτα από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα Τρίκαλα Κορινθίας σε ένα νεοκλασικό κτίριο στην οδό Κολοκοτρώνη 32 στον Πειραιά.

Στο L’abbuffata θα απολαύσετε την σπιτική παραδοσιακή ιταλική και μαμαδίστικη κουζίνα της Δέσποινας. Μερικά από τα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσει κανείς είναι η σούπα papa al pomodoro, το burrata με σέσκουλο, το ριζότο porcini, το συκώτι alla veneziana, η taliata και φυσικά τα φρέσκα και ξερά ζυμαρικά, όπως  carbonara, padellata di salsiccia, ravioli μεtartufo και tortellini με σάλτσα gorgonzola.

Στα δύο επίπεδα – στο ισόγειο όπου σερβίρεται ποτό και στον πρώτο όροφο που λειτουργεί το εστιατόριο – θα βρείτε χειροποίητα ιταλικά γλυκά, πιάτα φτιαγμένα με αγνά υλικά και μεράκι αλλά και ένα ξεχωριστό χώρο που μοιάζει με σπίτι και διαθέτει το κατάλληλο κλίμα για να περάσει κάποιος καλά με τους φίλους του και την οικογένειά του.

*Το μενού επιμελείται ο γνωστός Ιταλός chef Stefano Rossi

L’ abbuffata: Κολοκοτρώνη 32, Πειραιάς.

Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Κυριακή 13.00-1.00. Ανοιχτά γιορτές και αργίες. Το καφέ λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2130347456

Facebook: L’abbuffata

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή