Beauty Tips: Πως θα κρατήσει το μακιγιάζ σας όλο το βράδυ

Beauty Tips: Πως θα κρατήσει το μακιγιάζ σας όλο το βράδυ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί ενώ φεύγετε από το σπίτι στην τρίχα, στην πορεία το μακιγιάζ σας χάνει την λάμψη του. Για να μην ανοίγετε συνέχεια το νεσεσέρ με τα καλλυντικά σας προκειμένου να το φρεσκάρετε, διαβάστε πώς μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ σας να κρατήσει όλο το βράδυ:

Όταν το μακιγιάζ δεν εφαρμόζεται σωστά, σίγουρα κρατάει πολύ λιγότερο.  Επενδύστε σε μία καλή κρέμα ημέρας αφού η βάση είναι το πιο σημαντικό μυστικό για να έχει το μακιγιάζ σας μεγαλύτερη διάρκεια. Μην ξεχνάτε ποτέ λοιπόν να ξεκινάτε με κάποια κρέμα ημέρας που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Εκτός από τις θρεπτικές και ενυδατικές της ιδιότητες βοηθάει στη σωστή εφαρμογή του makeup αλλά και στη διάρκεια.

Πριν ξεκινήσετε να βάζετε κραγιόν ή lip gloss, ενυδατώστε τα χείλη σας με κάποια κρέμα χειλιών. Στη συνέχεια εφαρμόστε concealer σε κρεμώδη μορφή. Θα βοηθήσει το κραγιόν να κρατήσει περισσότερο και θα τονίσει το χρώμα του.

Βάλτε το κραγιόν σας ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία: Απλώστε απαλά το κραγιόν και ενώστε τα χείλη σας μεταξύ τους, στη συνέχεια ξαναβάλτε κραγιόν και ξαναενώστε τα. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-3 φορές ώστε να απλωθεί το κραγιόν ομαλά και να μην τρέχει.

Αν χρησιμοποιείτε ψαλίδι για να γυρίσετε τις βλεφαρίδες σας, καλό είναι να το ζεστάνετε πρώτα με το πιστολάκι και στη συνέχεια –με προσοχή, να μην καίει- γυρίστε τις βλεφαρίδες στη μέση τους ή κοντά στις άκρες τους. Θα κρατήσουν την καμπυλότητα τους όλο το βράδυ. Για φυσικές βλεφαρίδες βάλτε μάσκαρα μόνο στις ρίζες και όχι σε όλο τους το μήκος.

Μην ξεχάσετε να βάλετε πούδρα! Η πούδρα σταθεροποιεί το μακιγιάζ και το κάνει να διαρκέσει πολύ περισσότερο. Προτιμήστε μία πούδρα σε compact μορφή κι ένα μεγάλο πινέλο για να την απλώσετε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή