5 tips για λαμπερή επιδερμίδα όλη μέρα

5 tips για λαμπερή επιδερμίδα όλη μέρα

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε να πάτε σε ένα εορταστικό πάρτι, σε ένα ρεβεγιόν με τους φίλους σας ή σε ένα ρομαντικό ραντεβού και θέλετε να έχετε λαμπερό πρόσωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς κόπο;

5 tips θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να διατηρήσετε την φρεσκάδα του προσώπου σας-ακόμη και αν έχετε ένα δύσκολο πρόγραμμα- αλλά και να φαίνεστε πιο λαμπερή!

1.Απολυμάνετε τα πινέλα και τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ. Τα πινέλα με τον καιρό μαζεύουν σκόνη από το προϊόν, οπότε είναι καλό είτε να τα πλένετε τακτικά είτε να αγοράσετεκαινούρια. Το ίδιο ισχύει και για τα σφουγγαράκια του make up που συγκρατούν πολύ προϊόν πάνω τους και μαζί και… μικρόβια.

2.Μην αγγίζετε συνεχώς με τα χέρια το πρόσωπό σας. Τα χέρια σας μπορεί να είναι γεμάτα μικρόβια τα οποία μεταφέρονται στο πρόσωπο σας με ένα και μοναδικό άγγιγμα. Έχει αποδειχθεί ότι άνθρωποι που έχουν την τάση να αγγίζουν συνεχώς το πρόσωπο τους, εκδηλώνουν 100% περισσότερο τάση για ακμή, απ’ όσους το αφήνουν στην ησυχία τους.

3.Μην φάτε junk-food. Κι όμως το ανθυγιεινό φαγητό επηρεάζει άμεσα την επιδερμίδα μας. Όταν καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες τηγανιτών, σοκολάτας και γενικώς πρόχειρου φαγητού, προκαλούμε μικρά σοκ αφυδάτωσης, τόσο στον οργανισμό όσο και στο δέρμα μας. Προτιμήστε λοιπόν να πιείτε πολύ νερό και να φάτε φρούτα μέχρι το βράδυ.

4. Χρησιμοποιήστε την ενυδατική σας κρέμα και δώστε σημασία στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Γενικά διαλέγουμε μία καλής ποιότητας ενυδατική και εφαρμόζουμε τόση, ώστε ούτε να «γυαλίζουμε», ούτε να τραβάει το δέρμα. Αν, εξακολουθείτε να αισθάνεστε το δέρμα ξηρό και ταλαιπωρημένο, επιλέξτε μία κρέμα νυκτός με λίγο πιο λιπαρή σύνθεση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή