Τα 5 looks μας που προτιμούν οι άντρες

Τα 5 looks μας που προτιμούν οι άντρες

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία πάει κάπως έτσι. Ντυνόμαστε, βαφόμαστε, φτιάχνουμε μαλλιά και κάθε φορά σκεφτόμαστε τι μπορεί να σκέφτεται ένας άνδρας όταν μας βλέπει. Φυσικά, μας ενδιαφέρει να μας βρίσκουν sexy και θηλυκές αλλά πολλά looks μας ίσως δεν πλησιάζουν τις προσδοκίες τους. Κάτι που μπορεί να δείχνει sexy στα δικά μας μάτια, ίσως για εκείνους είναι τελείως αδιάφορο και το ανάποδο.

Φυσικά, το πιο εύκολο θα ήταν να μπορούσαμε να μπούμε στο μυαλό τους και να διαβάσουμε τη σκέψη τους, που ίσως τελικά να μην είναι τόσο περίπλοκη σε ό,τι έχει να κάνει με το ντύσιμο των γυναικών. Κακά τα ψέματα, στους άνδρες αρέσουν τα απλά πράγματα και αυτό απαντούν οι περισσότεροι άντρες στην ερώτηση ποιο ντύσιμο βρίσκουν sexy σε μία γυναίκα. Οι mini φούστες και τα στενά παντελόνια έχουν την τιμητική τους όπως βέβαια και οι ψηλοτάκουνες γόβες.

1. Ένα θηλυκό office look τους ενθουσιάζει.

Ναι, θέλουν να μας δουν με μαύρο υφασμάτινο παντελόνι -σχετικά ψηλόμεσο- λευκό πουκάμισο και γόβες. Αν φοράτε και γυαλιά μυωπίας με τετράγωνο σκελετό ακόμη καλύτερα. Μην ξεχάσετε να πιάσετε ψηλά τα μαλλιά και να φορέσετε κόκκινο κραγιόν.

2. Office look with a twist.

Φορέστε στενή, ψηλόμεση pencil φούστα με crop top και ψηλοτάκουνες γόβες. Μία sexy αλογοουρά ολοκληρώνει το look σας με τον καλύτερο τρόπο.

3. Ένα casual look δεν χρειάζεται πολλά για να τους αναστατώσει.

Φόρεσε skinny τζιν, στενό top και τις χρωματιστές γόβες σας. Πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας και προτιμήστε ένα σχετικά φυσικό μακιγιάζ που θα ταιριάζει με το look σας.

4. Mini φόρεμα ή mini φούστα με top και ψηλοτάκουνα ankle boots.

Θηλυκή και sexy με τα δύο πιο βασικά κομμάτια κάθε γυναικείας ντουλάπας. Το mini το αγαπάμε κι εμείς και εκείνοι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή