Μακιγιάζ: Tips για να φαίνεστε νεότερη

Μακιγιάζ: Tips για να φαίνεστε νεότερη

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μακιγιάζ μπορεί να μας βοηθήσει να φαινόμαστε πιο λαμπερές και νεότερες σε ηλικία αν το εφαρμόσουμε σωστά. 5 απλά tips μακιγιάζ θα αφαιρέσουν εύκολα και γρήγορα 5 χρόνια από την ηλικία σας και θα κάνουν την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο φρέσκια και πιο λαμπερή από ποτέ.

1.Επιλέξτε ένα ρευστό concealer. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό να φαίνονται οι γραμμές των ματιών σας. Προτιμήστε τα προϊόντα με πινελάκι και σφουγγαράκι.

2.Προτιμήστε bronze ρουζ και τοποθετήστε το λίγο πιο ψηλά από τα μήλα. Κάντε με το πινέλο κινήσεις με φορά προς τα πάνω για να φαίνεται πιο ‘’ανεβασμένο’’ το πρόσωπό σας και προτιμήστε πιο καφέ απόχρωση μιας και είναι καλοκαίρι.

3.Πετάξτε το τσιμπιδάκι των φρυδιών. Με άλλα λόγια μην βγάζετε άλλο τα φρύδια σας. Αφήστε τα να μεγαλώσουν και χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών για να τους δώσετε όγκο και μήκος. Έτσι το βλέμμα σας θα φαίνεται πιο γεμάτο και πιο νέο.

4.Μην βάζετε μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. Η μάσκαρα στο κάτω μέρος του ματιού κρεμάει το βλέμμα και μας κάνει να φαινόμαστε μεγαλύτερες ανεξαρτήτου ηλικίας. Μία εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιείτε καφέ μάσκαρα τις πρωινές ώρες αντί για μαύρη!

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή