ΣΤΙΛ

Ρεβεγιόν: Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Ρεβεγιόν: Τα στιλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν καλό είναι να κλέψετε τις εντυπώσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Για να μην βρεθείτε στο λάθος event με το λάθος ρούχο ή να εκτεθείτε με την «υπερβολική» επιλογή, ενώ ο στόχος είναι να «λάμψετε» δείτε τα 4 πιο συχνά στιλιστικά λάθη που κάνουμε συνήθως στις glam εμφανίσεις και προσπαθήστε να τα αποφύγετε:

1. Μην πέσετε στην παγίδα της έξτρα… λάμψης. Κοινώς, μην επιλέξετε τα πάντα-ρούχα, αξεσουάρ, παπούτσια -σε χρυσό χρώμα, επειδή είναι seasonal trend. Και ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες ή μία χρυσή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά!

2. Μην υποκύψετε στον πειρασμό του jean. Ναι, τα jeans μπορούν να φορεθούν παντού και πάντα και με τους κατάλληλους συνδυασμούς να «δείξουν» πιο πλούσια και από μία ακριβή επιλογή, αλλά για το βράδυ του ρεβεγιόν πείτε «όχι».

3. Μην επενδύσετε σε ένα ζευγάρι υπέροχες μεν, πανύψηλες και άβολες γόβες δε, που θα σας «στριμώξουν» στη γωνία ή θα σας καθηλώσουν σε μία καρέκλα. Εκτός κι αν η βραδιά κλείσει με λίγο πόκερ για το καλό του νέου χρόνου, είναι πολύ πιθανό να θέλετε να χορέψετε. Αν δεν θέλετε να το κάνετε ξυπόλητη, προτιμήστε ένα ζευγάρι ψηλές μεν, άνετες δε γόβες.

Διαβάστε περισσότερα  εδώ