Ιδέες διακόσμησης: Όμορφα δωμάτια για κορίτσια

Ιδέες διακόσμησης: Όμορφα δωμάτια για κορίτσια

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν μέχρι τώρα τα παιδιά σου είχαν το ίδιο δωμάτιο, αλλά τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει οι γκρίνιες γιατί η κόρη σας έχει μεγαλώσει και θέλει τον δικό της χώρο, μάλλον πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σας.

Το πιο βασικό είναι να έχετε τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε στα μικρά σας ξεχωριστά δωμάτια ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Αν καταφέρετε αυτό το πρώτο βήμα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Τα κορίτσια στις πρώτες τάξεις του δημοτικού παίρνουν πιο εύκολα αποφάσεις για το δωμάτιό τους και σίγουρα ξέρουν τι χρώμα θα βαφτούν οι τοίχοι ή ποιο κρεβάτι να διαλέξουν.

Καλό θα είναι να κάνετε ένα πλάνο με τις αγορές και τις εργασίες για να είστε πιο οργανωμένες, μαμά και κόρη. Ζητήστε της να σας πει πώς έχει φανταστεί τον νεό της χώρο και στη συνέχεια διαλέξτε μαζί τα χρώματα, τα υφάσματα ή κάποια ταπετσαρία.

Προσθέστε χρωματιστά και πρωτότυπα διακοσμητικά σε διάφορα σημεία του χώρου και αφαιρέστε λούτρινα ζωάκια και κούκλες, αν η μικρή το επιθυμεί.

Ιδέες διακόσμησης: Όμορφα δωμάτια για κορίτσια-1

Οι μπαλαρίνες και οι πριγκίπισσες είναι τα αγαπημένα θέματα διακόσμησης των μικρών κοριτσιών

 

Ιδέες διακόσμησης: Όμορφα δωμάτια για κορίτσια-2

Ένα όμορφο σχέδιο με ζωγραφιά ή αυτοκόλλητο stencil

θα γίνει το αγαπημένο statement σημείο στο δωμάτιο

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή