Ζεστά παλτό για stylish εμφανίσεις

Ζεστά παλτό για stylish εμφανίσεις

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χρονιά άλλαξε, οι γιορτές τελείωσαν αλλά οι κρύες μέρες δεν λένε να σταματήσουν. Μέχρι να τις συνηθίσουμε, είχαμε αρπάξει μερικά κρυώματα, ανεβάσαμε λίγο πυρετό και παθαίναμε συνεχόμενα μικρά σοκ τις πρώτες μέρες που βγαίναμε έξω από το σπίτι, αλλά στη συνέχεια αποφασίσαμε να κατεβάσουμε τα ακόμη πιο χοντρά πουλόβερ και φυσικά, τα μάλλινα παλτό ή εκείνα που είχαν ενίσχυση. Στην αρχή, η αλήθεια είναι πως δυσκολευτήκαμε να δείχνουμε θηλυκές με τόσα ρούχα πάνω μας, αλλά τελικά όλα μπορούν να σωθούν αν έχετε στιλ. Επιλέξτε ένα μοντέρνο ή πιο κλασικό layered look, ένα κομψό παλτό και είστε πιο περιποιημένη από ποτέ.

Ένα πανωφόρι, λοιπόν, παίζει μεγάλο ρόλο στις καθημερινές μας εμφανίσεις κι έτσι δεν θα πρέπει να το αγοράζουμε με “κλειστά μάτια” ή την ώρα που βιαζόμαστε. Κάντε μία καλή έρευνα αγοράς, διαλέξτε ένα παλτό σε ουδέτερη απόχρωση αν δυσκολεύεστε με τα χρώματα ή προτίμησε ένα με prints, που σίγουρα έχει ενδιαφέρον.

Το σημαντικό είναι να μπορείτε να το συνδυάζετε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και παράλληλα να δείχνετε κομψή και περιποιημένη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Ζεστά παλτό για stylish εμφανίσεις-1

Anna Riska 189 Ευρώ

 

Ζεστά παλτό για stylish εμφανίσεις-2

Despina Vandi for Chip&Chip 184 Ευρώ

 

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή