3 tips για τέλειες μπούκλες

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα wavy hair είναι το αγαπημένο μας χτένισμα και συνεχίζουν να είναι τάση αυτή τη σεζόν! Ταιριάζουν με όλα τα outfits και είναι το ιδανικό χτένισμα για όλες τις περιστάσεις. Ωστόσο, λίγο το κρύο και η υγρασία που έχει έξω, το αποτέλεσμα είναι οι μπούκλες σας να χάνουν τη φόρμα τους όσο λακ και αν βάλετε.

Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μπούκλες κομμωτηρίου-χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο- εύκολα και γρήγορα;

  • Μην βάλετε πολύ conditioner! Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ λεία, τότε δεν θα μπορέσουν να πάρουν τη φόρμα που θέλετε να τους δώσετε. Προτιμήστε, λοιπόν, ένα ή δυο προϊόντα για ενυδάτωση και λάμψη και όχι περισσότερα!

  • Πρέσα. Αν κάνετε μπούκλες με ειδική πρέσα για μπούκλες, τότε φροντίστε να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε μικρές τούφες για καλύτερο αποτέλεσμα. Μην ξεχάσετε να ψεκάσετε λίγη ποσότητα λακ πριν φτιάξετε τις μπούκλες με την πρέσα!
  • Φυσικά αυτό που δεν πρέπει να παραλείψετε είναι ένα προϊόν ειδικό για μπούκλες. Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη γκάμα από τη συγκεκριμένη κατηγορία hairspray.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή