Πως θα συνδυάσετε το καφέ χρώμα για stylish εμφανίσεις

Πως θα συνδυάσετε το καφέ χρώμα για stylish εμφανίσεις

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοίγετε τη ντουλάπα σας και παρατηρείτε πως τα ρούχα σας στην πλειοψηφία τους είναι μαύρα. Σίγουρα, είναι ένα χρώμα που αγαπάει κάθε γυναίκα, κολακεύει πολύ κάθε σιλουέτα και ταιριάζει με πολλά άλλα χρώματα, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και κάποιο άλλο εξίσου passepartout και λιγότερο αναμενόμενο;

Το καφέ, για παράδειγμα, μπορεί μέχρι να πιστεύατε πως συνδυάζεται μόνο με συγκεκριμένα χρώματα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Το καφέ είναι εξίσου κομψό με το μαύρο, μπορείτε να το φορέσετε πρωί και βράδυ και να το συνδυάσετε με μία ποικιλία άλλων χρωμάτων. Δείτε με ποια χρώματα θα συνδυάσετε το καφέ και απογειώστε τα looks σας.

1. Μπεζ

Είναι κλασικό, ανήκει στους ουδέτερους τόνους, αλλά με το καφέ δημιουργούν έναν δυνατό συνδυασμό που πάντα σας βγάζει ασπροπρόσωπη.

2. Γαλάζιο

Το ανοιχτό γαλάζιο είναι ιδανικό για να πετύχετε μία μοντέρνα εμφάνιση που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Διαλέξτε ένα γαλάζιο υφασμάτινο παντελόνι και συνδυάστε το με ένα δερμάτινο καφέ jacket.

3. Ροζ

Λειτουργεί όπως το γαλάζιο. Μην το φοβηθείτε και είναι σίγουρο πως θα πετύχετε όμορφα σύνολα για κάθε ώρα της μέρας. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε το ροζ φόρεμά σας με ένα ζευγάρι καφέ μπότες.

4. Χακί

Είναι μία σχετικά αναμενόμενη επιλογή που σας δίνει πάντα λύση. Προτιμήστε ένα χακί πουκάμισο που θα συνδυάσετε με καφέ παντελόνι ή μία ολόσωμη φόρμα που θα φορέσετε με τα χακί μποτάκια σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή