Oscars 2015: Ο εμπνευσμένος ευχαριστήριος λόγος της Patricia Arquette

Oscars 2015: Ο εμπνευσμένος ευχαριστήριος λόγος της Patricia Arquette

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Patricia Arquette κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες όπου πραγματοποιήθηκε η 87η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Η ηθοποιός που βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία Boyhood κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των συναδέλφων της, όταν μίλησε για την ισότητα των δύο φύλων στην Αμερική αλλά και τον κόσμο.

Σε έναν εμπνευσμένο λόγο και αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες της στο Boyhood, η Patricia είπε «σε όλες τις γυναίκες που έχουν γεννήσει, σε όλους τους φορολογούμενους αυτό του έθνους, έχουμε πολεμήσει για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, αυτή είναι η στιγμή για να έχουμε ισότητα στην Αμερική, για να έχουμε ισότητα στους μισθούς». Η Meryl Streep που είναι μια από τις διάσημες γυναίκες που συμμετέχουν στην καμπάνια ευαισθητοποίησης για την ισότητα των δύο φύλων στο Hollywood, σηκώθηκε από την καρέκλα της για να χειροκροτήσει την ηθοποιό ενώ αργότερα είπε στους δημοσιογράφους ότι τα λόγια της Patricia έκαναν την βραδιά της στα Όσκαρ καλύτερη!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή