Φλατ μποτάκια για στιλάτες εμφανίσεις

Φλατ μποτάκια για στιλάτες εμφανίσεις

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία φορά που δοκιμάσατε να φορέσετε τα πάνινα παπούτσια σας μέσα στη βροχή, κρυώσατε για τα καλά και την επόμενη μέρα τρέξατε στα μαγαζιά για να αγοράσετε ένα καινούριο ζευγάρι μποτάκια. Έτσι για το καλό. Και για να καταλάβετε τι χάνατε τόσο καιρό που φορούσατε μόνο μπότες, γόβες και αθλητικά.

Κακά τα ψέματα, αν θέλετε να είστε άνετη και στιλάτη μέσα στο κρύο, ο πιο εύκολος τρόπος για να το πετύχετε είναι ένα ζευγάρι φλατ μποτάκια. Μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί χωρίς να σας κουράζουν, σας κρατάνε ζεστή ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα και συνδυάζονται με φούστες, παντελόνια, φορέματα, αλλά και ολόσωμες φόρμες, κολάν και σορτς.

Διαλέξτε ένα ζευγάρι με κορδόνια, φερμουάρ ή τρουκς, χρώμα ή prints και δημιουργήστε τα πιο στιλάτα all day looks, που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Δείτε εδώ 18 άνετα και μοντέρνα ζευγάρια που θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή