Hairstyles: 5 χτενίσματα που κρύβουν χρόνια

Hairstyles: 5 χτενίσματα που κρύβουν χρόνια

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μαλλιά σας μπορούν πολύ εύκολα και να φανερώσουν την ηλικία σας αλλά και να την κρύψουν. Αυτό που πρέπει γνωρίζετε  είναι κυρίως πώς θα τα χτενίσετε και τι κούρεμα θα κάνετε. Τα χτενίσματα που μας προσδίδουν ένα πιο girly ύφος είναι απλά και μπορείτε να τα πετύχετε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μην ξεχνάτε πως συνήθως τα μακριά μαλλιά και τα ζεστά χρώματα σας κάνουν να φαίνεστε πιο νέα.

Πέντε celebrities που έχουν κλείσει τα 30 μας δείχνουν τον δρόμο για τα χτενίσματα που κάνουν όλες τις γυναίκες να φαίνονται νεότερες:

Hairstyles: 5 χτενίσματα που κρύβουν χρόνια-1

Για βραδινές εξόδους τα κυματιστά μαλλιά της Sarah Jessica Parker είναι ιδανική επιλογή. Δώστε βάρος στον όγκο, αφού τα πλούσια μαλλιά κρύβουν χρόνια.

 

Hairstyles: 5 χτενίσματα που κρύβουν χρόνια-2

Μαζέψτε τα μαλλιά σας πίσω μία χαμηλή ponytail, αφήστε ελεύθερη τη φράντζα, βάλτε  ένα έντονο κραγιόν και θα είστε έτοιμη και κούκλα σαν την Jeniffer Lopez.

 

Hairstyles: 5 χτενίσματα που κρύβουν χρόνια-3

Oι retro ανάλαφρες μπούκλες της Rachel Weisz είναι το κατάλληλο χτένισμα για εσάς που θέλετε να είστε η πιο καλοχτενισμένη από όλες σε μία δεξίωση. Η συγκεκριμένη κουπ μπορεί να δείχνει «σοβαρή», αλλά τονίζει με τον κατάλληλο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

 

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή