15 αξεσουάρ που θα αναδείξουν το look σας

15 αξεσουάρ που θα αναδείξουν το look σας

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωί στο γραφείο φορέσατε το μαύρο κοστούμι σας και ένα ριγέ πουκάμισο, αλλά το look σας φάνηκε αρκετά αυστηρό και ουδέτερο;  Μήπως το σύνολό σας θα άλλαζε στην στιγμή αν είχατε προσθέσει ένα στιλάτο φουλάρι; Τα αξεσουάρ δίνουν στιλ στις εμφανίσεις σας και αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και το πιο αδιάφορο ή άχρωμο outfit σας. Μια δοκιμή θα σας πείσει και δύσκολα θα αποχωρίζεστε μετά, τα φουλάρια, τα καπέλα και τα statement κοσμήματά σας.

Φορέστε στη βόλτα σας το αγαπημένο τζιν παντελόνι σας με oversized ζακέτα και printed t-shirt και προσθέστε ένα φουλάρι ή κασκόλ, σκούφο και ένα ζευγάρι χρωματιστά γάντια.

Για τις βραδινές εμφανίσεις σας μπορείτε να επιλέξετε δερμάτινα ή συνθετικά γούνινα αξεσουάρ ή μεγάλα κοσμήματα με χρώμα ή metallic απόχρωση.

Επιλέξτε τα κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ σας, αλλά προσοχή στις υπερβολές. Πολλές φορές ένα μόνο αξεσουάρ είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά στο look σας. Δείτε εδώ 15 αξεσουάρ μέχρι 30 ευρώ που θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τις εμφανίσεις σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή